Stichting GeefGratis

Stichting GeefGratis stimuleert filantropie en geeft gratis te gebruiken professionele internet diensten aan goede doelen in Nederland op basis van No Cure No Pay.

Voor goede doelen
Alle aangesloten goede doelen kunnen gratis gebruik maken van de aangeboden internet diensten.
Voor particulieren en bedrijven
Alle particulieren en bedrijven kunnen zich om niet inzetten t.b.v. goede doelen uit Nederland
Uw goede doel aanmelden

Alle stichtingen en verenigingen in Nederland kunnen zich aanmelden bij Stichting GeefGratis. Klik hier voor het aanmeldformulier

Content Management Systeem

Via het Content Management Systeem van Stichting GeefGratis kunnen alle goede doelen, particulieren en bedrijven zelfstandig hun gegevens beheren. Log in op www.geef.nl.

Krijg ondersteuning via de online Helpdesk

Ondersteuning nodig bij de gratis te gebruiken diensten? Ga naar de Helpdesk.

De aangesloten goede doelen bij GeefGratis

Voor een overzicht van alle 3.200+ aangesloten goede doelen, klik hier. Via de zoekingangen kan er gezocht worden op keurmerken, ANBI status en categorie.

Normen en waarden

 • 92% uitbetaling of meer +

  Iedere donatie via geef.nl wordt voor 92% of meer uitbetaald aan het gekozen goede doel zonder dat hiervoor een investering Read More
 • Geven moet FUN zijn! +

  Stichting GeefGratis vindt dat het geven aan goede doelen FUN moet zijn en probeert daarom zoveel als mogelijk concepten te Read More
 • Gratis in gebruik +

  Alle diensten van Stichting GeefGratis zijn gratis in gebruik tegen 0,0 abonnementskosten en dus op basis van het No Cure Read More
 • Voor alle non-profits +

  Stichting GeefGratis maakt geen onderscheid tussen grote en kleine(re) of bekende en minder bekende goede doelen. Alle non-profits die zichzelf Read More
 • 1
Stagiaires, vrijwilligers en programmeurs gezocht!
Stichting GeefGratis geeft gratis te gebruiken internet diensten aan goede doelen in Nederland. Meer en meer goede doelen sluiten zich aan en er is steeds meer werk te verzetten door de vrijwilligers in onze stichting. Daarom zoeken wij per direct stagiaires, vrijwilligers en programmeurs.
PHP Programmeur M/V

De volgende programmeerwerkzaamheden zouden wij graag gezamenlijk met je gaan invullen:
 • Uitbreiden online donatiemodule
 • Integratie huidige programmeercode in TYPO3 CMS systeem
 • Opschonen en finetunen huidige programmeercode
 • •Overige to do's / projecten
Kun je goed overweg met een LAMPS constructie (Linux, Apache, PHP, MySQL, SSL), eventueel het TYPO3 CMS, etc. dan ben jij diegene die we zoeken en die ons als vrijwilliger wil helpen bij het aanbieden van de gratis te gebruiken internet diensten voor goede doelen. Doordat je in contact komt met een uitgebreid realtime transactie systeem kan dit de nodige ervaring voor je opleveren.

Vrijwilligers M/V

Naast de programmeer werkzaamheden is er ook ruimte voor vrijwilligers die redactionele werkzaamheden willen verrichten.

Stagiaires M/V

Wil je een stage-opdracht vervullen bij Stichting GeefGratis en ziet jouw school iets in het ondersteunen van de goede doelen wereld via hun scholieren dan lijkt het ons slim de stagebegeleider van school contact met ons te laten opnemen zodat wij de mogelijkheden met de stagebegeleider kunnen bespreken.

Wij zoeken studenten/vrijwilligers die zelfstandig kunnen werken en het leuk vinden om voor meer dan 1.250 goede doelen in Nederland gratis internet diensten te ontwikkelen. Het volledige bestuur als ook de medewerkers verrichten hun werkzaamheden onbezoldigd. Is dit voor jou ook geen probleem neem dan contact met ons op.

Eigenlijk is dus alles mogelijk! Lijkt het je wat, laat dan van je horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.