Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.Welkom bij de Geef.nl nieuwsbrief. 16e jaargang | week 38 | 2016
  1. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
  2. Mooi geef.nl voorbeeld - Save Dave!
  3. Geen uit te betalen facturen meer maar maandtotalen!
  4. Nieuwe donatiepartner Techsoup Nederland: idloom-events
  5. GeefGratis weer normaal bereikbaar
  6. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
Volg ons: f y l t t

 
1. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld, persoonlijke tweets Jordan van Bergen en tweets door of aan @GeefGratis.

Profile image

Janine en Joop van den Ende invloedrijkste in Nederlandse filantropie volgens De Dikke Blauwe: ow.ly/DIqd304v59A
Profile image

#Positoos laat goed doel in Tilburg langer wachten: ow.ly/GlKm304um91 Er is nog niets betaald. Kattenopvang Kittenmand geef niet op.
Profile image

Leo Visser wordt per 1 januari 2017 algemeen directeur van #Dorcas. De afgelopen twaalf jaar was hij directeur van Red een Kind.
Profile image

Ook al weet je dat je gemanipuleerd wordt, het gebeurt toch: ow.ly/Fmt5304kBaL Voorbeeld via Donatie-spel.
Profile image

De Wereld Volgens Gert-Jaap… Breng ‘Goede Doelen Clubs’ Onder De Wet ‘Normering Top Inkomens’, zie: ow.ly/MGwU304jubs
Profile image

Dat dit nog steeds zo blijkt te zijn. Verwonderlijk: Ook Amerikanen ontdekken: de economie steunt op de kerken ow.ly/opGR304iTPL
Profile image

Strandbar Monroe Beach moet dit weekend 2 dagen dicht. De uitbaters hielden een verkoop voor het goede doel: ow.ly/JRRR304iTud
Profile image

De terreur van de straat- en telefoonverkopers. '​Ze gaf mij nog net niet de schuld van al dat dierenleed.​' ow.ly/y3SX304iTqe
Profile image

Goede doelen lopen geld mis door faillissement marathon. Stichting MS en het Jeugdsportfonds Limburg lopen geld mis ow.ly/vbNN304iTlS

Jordan van Bergen

@geefgratis

Mijn persoonlijke tweets en tweets over de non-profit sector en de gratis te gebruiken diensten op Geef.nl. Vragen worden binnen 24 uur beantwoord

http://www.geef.nl


 
2. Mooi geef.nl voorbeeld - Save Dave!
Davey Maalderink is in actie gekomen op Geef.nl voor zijn eigen stichting.


Omschrijving actie: Mijn naam is Davey Maalderink, ik ben geboren op 23 juni 1994, en sinds 08-08-2008 staat mijn leven volledig op zijn kop. Ik was een actieve, vrolijke jongen met grote plannen. Ik had een onbezorgd leven, fijne vrienden en genoot van buitenspelen en ravotten. Totdat ik op 08-08-2008 te horen kreeg dat ik een zeldzame zenuw- en spierziekte heb; Ataxie van Friedreich. Op die dag veranderde ik van een onbezorgd, goedlachs kind, in een patiënt. In iemand die ongeneeslijk ziek is. Hét medicijn dat ervoor kan zorgen dat ik me beter zal voelen ligt binnen handbereik, maar ik kan er niet bij. Het is ontzettend oneerlijk, maar omdat het medicijn niet voor mijn ziekte gemaakt is, wordt het niet vergoed. Je zou denken dat dat niet waar kan zijn, maar dat is het helaas wel. Een behandeling met Imukin zal volledig uit eigen zak betaald moeten worden, maar gezien de hoge kosten is dat op dit moment onmogelijk. Daarom heb ik hulp nodig..

Wij zijn blij dat wij met Geef.nl hierin een bijdrage kunnen leveren bij dit soort acties voor aangesloten goede doelen. Deze actie heeft meer dan 16.000 euro opgehaald!. Dit is een mooi voorbeeld hoe een actie donatiegelden op kan halen voor jullie als aangesloten goede doel.

Voor die goede doelen die graag horen hoe ze het beste de bezoekers van de website kunnen laten weten hoe in actie te komen leggen we uit hoe Geef.nl het beste op hun website toegevoegd kan worden inclusief 'kom in actie via Geef.nl' buttons, via deze handleiding.

 
3. Geen uit te betalen facturen meer maar maandtotalen!
De uitbetaling van de donaties via Geef.nl worden sinds augustus 2016 zonder btw uitbetaald. Hierdoor ontvangen de goede doelen 92% of meer van iedere gift via een gever op geef.nl. Er is dus nu sprake van maximaal 8% inhouding op een donatie. Daarnaast zijn via het CMS systemen maandtotalen te downloaden / op te vragen en volgen er geen uitbetaalde facturen meer. Via het CMS zijn de maandtotalen dus in te zien en te downloaden.
In plaats van facturen zijn we dus overgegaan op maandtotalen en kunnen nog steeds alle individuele donaties opgevraagd en gedownload worden via het CMS door de moderator (beheerder) van jullie goede doel.

 
4. GeefGratis weer normaal bereikbaar
Stichting GeefGratis was door diverse vakanties in september telefonisch niet en per e-mail minder goed bereikbaar.
Alles is inmiddels weer terug naar normaal alhoewel niemand iets gemerkt zal hebben van de afwezigheid omdat alle e-mails alsnog binnen 24 uur beantwoord zijn tijdens de diverse vakantie(s).

 
5. Nieuwe donatiepartner Techsoup Nederland:
idloom-events
Organiseert je stichting of vereniging wel eens evenementen om fondsen te werven, het publiek te informeren over haar werking of haar doelgroepen op te leiden? De organisatie van dergelijke evenementen is een uitdaging die alleen succesvol door kan zijn mits een methodische aanpak. Een professionele online tool voor het publiceren en het beheren van je evenement kan het verschil maken, maar mag geen gat slaan in de eventuele inkomsten van het evenement.
Daarom zijn we verheugd dat idloom deelneemt aan ons donatieprogramma. Zo kan je quasi gratis genieten van een complete en professionele tool die je helpt om alle aspecten van je event te beheren: creatie van een eventwebsite, verwerking van registraties, reserveringen, betalingen, enz.. Voor meer informatie, klik hier.

 
Onze gratis te gebruiken diensten
Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»

Nieuwsbrief gegevens
 
Nieuwsbrief abonnement informatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl en info@geef.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Gebruikersvoorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de gebruikersvoorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl