Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief. 15e jaargang | week 6 | 2016
  1. Nieuwe manier van doorlopende machtigingen verwerken in 2016 - PILOT
  2. Geefindexcijfers 2015 - Wat is de meest gebruikte betaalmethode?
  3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
  4. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
  5. Adobe Creative Cloud beschikbaar via TechSoup Nederland!
  6. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
Volg ons: f y l t t

 
1. Nieuwe manier van doorlopende machtigingen verwerken in 2016 - PILOT
Als pilot hebben we binnen de donatiemodule van alle aangesloten goede doelen de doorlopende machtiging (SEPA euro incasso) geactiveerd. Daarmee kunnen we testen in productie of het verwerken van doorlopende machtigingen via Slimpay goed verloopt.


Waarom een pilot?
De praktijk moet uitwijzen of doorlopende machtigingen die wij verwerken voor aangesloten goede doelen via Slimpay goed verlopen en als alternatief voor PayIBAN kunnen dienen. Door de betaalvorm te activeren kunnen we eventuele kinderziektes opsporen en oplossen zodat alle aangesloten goede doelen ook doorlopende machtigingen binnen de donatiemodule van GeefSamen via Geef.nl kunnen verwerken. Mocht er op dit moment nog geautomatiseerd iets fout gaan dan geldt dat we dit altijd nog handmatig kunnen repareren.

Wij willen geen doorlopende machtiging als betaalvorm in de donatiemodule van GeefSamen via Geef.nl!
Laat ons weten als uw goede doel niet deze betaalvorm geactiveerd wil hebben en dan zullen wij deze weer deactiveren als mogelijke betaalvorm binnen de donatiemodule van GeefSamen via Geef.nl voor jullie goede doel.

Wanneer echt live?
Het is dus al live maar mocht blijken in de praktijk nu het actief is dat het verwerken niet goed verloopt dan is het maar beter om dit snel te weten en eventuele alternatieven alsnog te bekijken.

 
2. Geefindexcijfers 2015
Wat is de meest gebruikte betaalmethode?
Zoals beloofd zouden we in onze nieuwsbrieven meer informatie over de geefcijfers 2015 geven in vergelijk met voorgaande jaren. In deze nieuwsbrief het overzicht van de meest gebruike betaalmethoden in 2015 waarbij dit vergeleken wordt met 2014.

 
3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld, persoonlijke tweets Jordan van Bergen en tweets door of aan @GeefGratis.

Profile image

Wie had dit verwacht? Er is zelfs een #Utopia Foundation met #ANBI status! Je kunt ze bereiken via inwoners@talpa.tv ow.ly/YhxIy
Profile image

Belgen geven meer giften op bij belastingaangifte: ow.ly/YfC0t 2014 telde 727049 belastingplichtigen die een 2013 gift aangaven
Profile image

Patiënten klaar met 'volslagen idiote' PR-acties van Pink Ribbon: ow.ly/Yfbpb patiënten-adviesraad stapt op i.v.m. tietenrace.
Profile image

Romano v.d. Dussen komt vrij na 13 jaar celstraf in Spanje: ow.ly/YdEEJ Geef.nl heeft hierbij geholpen: ow.ly/YdEEK
Profile image

5,8 miljard dollar #hulpgeld voor #ebola is niet meer te traceren blijkt uit een studie door Oxfam: ow.ly/Y6H1Y
Profile image

Inbrekers hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een kluis gestolen uit goededoelenwinkel eenGoedIdee in Ede ow.ly/XUes7
Profile image

Gevaar van crowdfunding waarbij ook particulieren geld kunnen ophalen: Geld voor ziek meisje in eigen zak gestoken ow.ly/XSLoj

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


 
4. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
Violeta & Robert zijn in actie gekomen voor Stichting Nina Foundation op GeefSamen via Geef.nl.


Omschrijving actie: €15 voor chromosoom 15. Op 15 februari 2015 is de internationale Angelman Dag , uw €15 geeft deze kinderen een kans op een goede medische behandeling en daardoor een echte stem en lach! Meer doneren mag natuurlijk altijd! Mensen die meer dan 100 euro doneren krijgen een speciale attentie. Alvast bedankt voor uw bijdrage!..

Wij zijn blij dat wij met GeefSamen via Geef.nl hierin een bijdrage kunnen leveren bij dit soort acties voor aangesloten goede doelen die gekoppeld zijn aan bestaande evenementen. Deze actie hoort bij de Internationale Angelman Dag op 15 februari. Er is inmiddels meer dan 1.000+ euro opgehaald.

Voor die goede doelen die graag horen hoe ze het beste de bezoekers van de website kunnen laten weten hoe in actie te komen leggen we uit hoe GeefSamen via Geef.nl het beste op hun website toegevoegd kan worden inclusief 'kom in actie via Geef.nl' buttons, via deze handleiding.

 
5. Adobe Creative Cloud beschikbaar via TechSoup Nederland!
Adobe Creative Cloud is sinds een tijdje beschikbaar via TechSoup Nederland!
Het Adobe nonprofit aanbod bestaat nu uit twee onderdelen:
  • Donaties van maximaal 4 ‘standalone’ producten per jaar, met name Acrobat XI Pro en Photoshop Elements 13 and Premiere Elements 13.
  • Korting op een onbeperkt aantal individuele abonnementen van het Creative Cloud All Aps plan en het Creative Cloud Photography plan.
Terwijl het donatieprogramma enkele toegangsbeperkingen kent, gelden de kortingen op Creative Cloud abonnementen voor organisaties van alle omvang en alle activiteiten.Voor meer informatie over Adobe Creative Cloud, zie de website van Techsoup: https://www.techsoup.nl/blogs/adobecloud.

 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»

Nieuwsbrief gegevens
 
Nieuwsbrief abonnement informatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl