Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief. 14e jaargang | week 51 | 2015
  1. Prettige feestdagen
  2. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
  3. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
  4. Hoe 2015 te eindigen met het beste online fondsenwervingsresultaat tot nu toe?
  5. Nieuwe manier van doorlopende machtigingen verwerken in donatiemodule in 2016
  6. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
Volg ons: f y l t t

 
1. Prettige feestdagen!
We wensen u alvast fijne feestdagen en een hele goede jaarwisseling toe.
Op naar een nieuw jaar met meer online donaties en verdere samenwerking met meer aangesloten goede doelen.
 
2. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld, persoonlijke tweets Jordan van Bergen en tweets door of aan @GeefGratis.

Profile image

We geven veel meer geld aan goede doelen ow.ly/W4lDR In 2012 en 2013 gaven we ongeveer 400 euro per jaar weg volgen het #CBS.
Profile image

KRO-NCRV heeft financiële meevaller, maar mag goede doelen niet steunen: ow.ly/W46Jq Commissariaat voor de Media eist uitleg.
Profile image

ow.ly/VTwe9 Wat een irritant artikel.
Profile image

Wauw. @indigonl heeft al ruim 1500 euro opgehaald voor hulp aan vluchtelingen via @geefsamen. Enorm bedankt!
Profile image

Niet zo'n slimme actie blijkbaar. Stichting Pesten roept nu zélf op tot pesten: ow.ly/VKVak
Profile image

En hier komt de zoveelste SHOP t.b.v. goede doelen concept -> Get to Give. Dit soort affiliate websites haat ik: ow.ly/VG7Ts
Profile image

ow.ly/Vwdzb Super artikel. Dit gebeurt als de NL overheid grip krijgt op de chari-sector in NL. Koppeling + AVV is een ramp! 2/2
Profile image

Goede doelen mogen in de VS wetgeving niet beïnvloeden op straffe van belastingheffing of verlies van hun status ow.ly/Vwdyh 1/2
Profile image

Per 6 december stopt de televisiezender #GoedTV definitief met uitzenden via diverse kabelmaatschappijen: ow.ly/VudTF #jammer
Profile image

Bah, weer zo'n colportage organisatie er bij: ow.ly/VtxDB Deur- aan deur verkoop ansichtkaarten, logomunten, onderzetter, etc.
Profile image

Bart Hartman heft protestkeurmerk #KGD nog niet op. Volgende foute actie Bart Hartman na eerdere foute verkoop NGDT aan Pepperminds.

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


 
3. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
Harry Doornbosch is in actie gekomen voor KNRM op GeefSamen via Geef.nl.


West Coast Challenge 2015: Run Bike Run heet de actie en deze heeft nu bijna 4.000 euro opgehaald. Op 12 December 2015 heeft Harry voor de 5e maal meegedaan aan de WestCoastChallenge. Dit is een uitputtingslag op het Nederlandse Noordzeestrand.

Wij zijn blij dat wij met GeefSamen via Geef.nl hierin een bijdrage kunnen leveren bij dit soort acties voor aangesloten goede doelen.

Voor die goede doelen die graag horen hoe ze het beste de bezoekers van de website kunnen laten weten hoe in actie te komen leggen we uit hoe GeefSamen via Geef.nl het beste op hun website toegevoegd kan worden inclusief 'kom in actie via Geef.nl' buttons, via deze handleiding.

 
4. Hoe 2015 te eindigen met het beste online fondsenwervingsresultaat tot nu toe?
We helpen graag de aangesloten goede doelen bij GeefGratis de eindejaars fondsenwerving tot een succes te maken. We beginnen met de uitleg hoe de donatiemodule op diverse manieren in te zetten.
De responsive donatiemodule waarmee donateurs en actievoerders op GeefSamen via Geef.nl donatiegelden voor jullie goede doel kunnen ophalen is sinds begin augustus 2014 live en we hebben geconstateerd dat de conversie sterk verbeterd is. Donateurs kunnen sneller hun donatie afronden en doordat de donatiemodule ook werkt op smartphones, tablets en pc/mac zien we een stijging in donaties die vanaf mobiele apparaten verwerkt worden.

Voeg online doneren toe aan jullie website via de responsive donatiemodule
De volgende link laat direct de responsive donatiemodule van ##lastname## zien:
www.geef.nl/donatiemodule?gd=##aansluitnummer##. Deze link kun je dus direct gebruiken als link naar de donatiemodue op jullie website.

Ter info dat alle nieuwsbrieven gepersonaliseerd verstuurd worden. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest (zoals hierboven) een ander goed doel hun eigen naam in de nieuwsbrief ziet staan.

Open dus de bovenstaande link op een tablet, smartphone en desktop en de donatiemodule zal er op alle apparaten prima uitzien en werken.

Hoe leggen wij de link naar de donatiemodule?
Jullie aansluitnummer is: ##aansluitnummer##. Ga naar: www.geef.nl/uitleg-donatiemodule en geef het aansluitnummer en optioneel de overige velden in en je krijgt de juiste donatiemodule URL terug. Indien je als moderator van jullie goede doel op het CMS systeem ingelogd bent en je gaat naar voorgaande URL dan is jullie aansluitnummer al automatisch vooringevuld.

Facebook Page koppeling?
Jullie aansluitnummer is: ##aansluitnummer##. Ga naar: www.geefgratis.nl/facebook en geef het aansluitnummer in en je krijgt de juiste donatiemodule URL terug om te koppelen aan jullie Facebook Page. Let op dat je dit als beheerder van jullie Facebook Page moet doen en dat het alleen werkt op een Facebook Page en dus geen persoonlijk profiel op Facebook. Dus alleen pagina's waarop je kunt kiezen voor "VIND IK LEUK" kunnen de donatiemodule koppelen.

De eenvoudige 1 klik Facebook Page koppeling?
Klik op de volgende link om de donatiemodule aan jullie Facebook Page te koppelen.

1 keuzescherm
Doordat de donatiemodule geen stappenplan meer kent en alles in 1 scherm direct gekozen kan worden geldt dat iedere donateur vanuit 1 simpele stap direct bij het betaalplatform van de gekozen betaalmethode uitkomt. Daarnaast is de donatiemodule responsive en geldt dat hij er op alle apparaten goed uitziet en met touch zal werken. Hier een video op YouTube die laat zien hoe het allemaal functioneert.

 
5. Nieuwe manier van doorlopende machtigingen verwerken voor aangesloten goede doelen in 2016
In 2016 zal in de donatiemodule van Stichting GeefGratis een nieuwe manier van doorlopende machtigingen verwerken komen te zitten. Deze nieuwe betaalvorm zal gaan heten: doorlopende machtigingen waarbij het SEPA logo wordt getoond zodat direct duidelijk wordt voor de donateur dat er een SEPA euro incasso (is doorlopende machtiging) wordt afgegeven.
Deze nieuwe betaalvorm zal in het begin naast de huidige PayIBAN betaalvorm draaien maar zal uiteindelijk PayIBAN als betaalvorm doen laten verdwijnen in de donatiemodule voor aangesloten goede doelen.

In volgende nieuwsbrieven houden we de aangesloten goede doelen op de hoogte hoe de nieuwe betaalvorm er uit komt te zien. Dit zal af gaan wijken van de huidige variant en waarschijnlijk beter passen in onze gezamenlijk online donatiestrategie. T.z.t. zullen we ook bekend maken wat voor een bericht via de SMS berichten naar 1008 met keywoord DONATIE er verstuurd zullen gaan worden waardoor de donateur beter dan nu weet hoe hij kan doneren aan jullie goede doel.

 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»

Nieuwsbrief gegevens
 
Nieuwsbrief abonnement informatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl