Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief. 14e jaargang | week 31 | 2015
 1. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
 2. Updates aan platform GeefSamen via Geef.nl
 3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
 4. GeefGratis in september moeilijk(er) bereikbaar
 5. Kies zelf de inhouding op donaties: 8%, 5% of 3% excl. btw
 6. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
Volg ons: f y l t t

 
1. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
ALAS Rescue Team heeft een geefpagina gemaakt om transporten gesponsord te krijgen. GeefSamen via Geef.nl helpt bij het ophalen van donaties.


Dit is een voorbeeld van een actie waarbij we willen aangeven dat de aanhouder wint. De actie loopt al een hele tijd maar er is door de weken heen toch een mooi bedrag ingezameld: € 2.795,- Wij zijn blij dat wij met GeefSamen via Geef.nl hierin een bijdrage kunnen leveren.

Voor die goede doelen die graag horen hoe ze het beste de bezoekers van de website kunnen laten weten hoe in actie te komen leggen we uit hoe GeefSamen via Geef.nl het beste op hun website toegevoegd kan worden inclusief 'kom in actie via Geef.nl' buttons, via deze handleiding.

 
2. Updates aan platform GeefSamen via Geef.nl
In de afgelopen week hebben we weer wat zaken verbeterd en toegevoegd op GeefSamen via Geef.nl. Hieronder een kort overzicht van de verbeteringen en nieuwe opties.
 • Responsive inlogpagina gemaakt;
 • Actievoerders kunnen indien gewenst na afloop actie het online doneren aan de actie deactiveren;
 • Niet meer mogelijk opmaakcode mee te plakken in WYSIWIG editor. Opmaak verdwijnt en via WYSIWIG editor kun je weer opmaak toevoegen;
 • Opmaak toe te voegen aan nieuwsitems en vacatures;
 • Kleurverbetering op overzicht en zoekresultaat pagina's acties m.b.t. totaalbedrag/percentage opgehaald;
 • Toevoegen foto's aan een actiepagina vergemakkelijkt;

 
3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld, persoonlijke tweets Jordan van Bergen en tweets door of aan @GeefGratis.

Profile image

#ANBI-zaak KN naar Hoge Raad: ow.ly/R37bo De weekkrant legt zich niet neer bij de arresten van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden
Profile image

Ik heb zojuist de nieuwe responsive website voor horseridingspain.com online gebracht. Wat vinden jullie er van? shar.es/1tEgo7
Profile image

Mijn eerste blog ooit: nu online! Over goede doelen 'testen' kleinegoededoelen.nl/kies-jij-of-ki Dank aan @Erikboerrigter en @Partinnl!
Profile image

Studentes uit de kleren voor het goede doel: ow.ly/QXcjB Opbrengst voor Brooke Hospital for Animals
Profile image

Leger des Heils eenmalig shirtsponor FC Utrecht: ow.ly/QU2UC Het logo zal op de achterkant van de shirts van de spelers staan.
Profile image

Zodra een baas mij dit oplegt en mij er toe dwingt zeg ik mijn baan op: Trend in personeelsuitjes: armen helpen: ow.ly/QNSKF
Profile image

Columnist Manno van den Berg schrijft column op telegraaf.nl: 'Adressen donateurs te koop': ow.ly/QLSFU
Profile image

Amerikaanse filantropie groeit naar recordhoogte: 327 miljard euro: ow.ly/QKbda Een stijging van ruim 5% t.o.v. 2013.
Profile image

RTL Nieuws meldt: 'Goede doelen werken ontwikkeling nieuwe medicijnen tegen' ow.ly/QIwXu Verdienen aan winst op medicijnen.
Profile image

Een nieuwe BE website om o.a. van doorlopende NL #SEPA machtigingen af te komen: ow.ly/QGUsN 1e goede doel KWF Kankerbestrijding.

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


 
4. GeefGratis in september moeilijk(er) bereikbaar
Stichting GeefGratis zal door diverse vakanties in september telefonisch niet en per e-mail minder goed bereikbaar zijn.
En wat als de servers plat gaan?
Mocht in deze periode iets met de webserver(s) van Stichting GeefGratis gebeuren dan geldt dat de gehele serveromgeving van GeefGratis inmiddels door een specialistisch bedrijf (Prolocation) beheerd wordt. GeefGratis, goede doelen en actievoerders zijn niet langer afhankelijk van de systeembeheer kennis bij de medewerkers van GeefGratis. Uitvallen van de servers tijdens de vakantieperiode van GeefGratis hoort nu opgepakt te worden door de bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn zodat een en ander weer online zal komen zonder dat iemand van GeefGratis hier naar om hoeft te kijken.

E-mail?
Wij zijn minder goed dan normaal bereikbaar via e-mail en zullen er ook alles aan doen om iedere vraag zoals normaal te beantwoorden. We kunnen echter niet garanderen dat we iedere vraag standaard (zoals gebruikelijk) binnen 24 uur beantwoorden. Dit laatste is afhankelijk van een werkende internet verbinding op de vakantiebestemming(en). Het kan dus voorkomen dat bepaalde vragen pas eind september 2015 beantwoord worden.

 
5. Kies zelf de inhouding op donaties.
8%, 5% of 3% excl. btw
Ieder aangesloten goede doel kan sinds 2014 zelf bepalen welk percentage ingehouden wordt op online donaties.
GeefSamen via Geef.nl kent 3 mogelijke tarieven. Bij tarief 1 dat op dit moment nog door vrijwel alle aangesloten goede doelen gebruikt wordt geldt dat alle diensten standaard geactiveerd zijn en wordt er 8% ingehouden (excl. 21% btw) op online donaties. Wil je als goed doel meer vrijheid dan kun je kiezen voor tarief 2 of 3 waarbij geldt dat de diensten die GeefGratis aanbiedt aan of uit te zetten zijn. Zo kan het zelfs ingesteld worden dat goede doelen die alleen het ANBI logo willen voeren en verder geen diensten van GeefGratis actief willen hebben staan dit bij tarief 2 en 3 kunnen (laten) inregelen.

GeefGratis geeft haar aangesloten goede doelen hiermee meer vrijheid in datgene wat je als goed doel wel/niet actief wil gebruiken of afnemen bij Stichting GeefGratis tegen een lager inhoudingspercentage. Bij interesse kan jullie goede doel dit kenbaar maken via info@geef.nl.

 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»

Nieuwsbrief gegevens
 
Nieuwsbrief abonnement informatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl