Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief. 14e jaargang | week 29 | 2015
 1. Updates GeefSamen via Geef.nl
 2. Steun bij overschakelen naar O365 in samenwerking met New Media 2Day
 3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
 4. Box.org -> Nieuwe donatiepartner Techsoup Nederland
 5. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld: vol gas voor CF
 6. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
Volg ons: f y l t t

 
1. Updates GeefSamen via Geef.nl
In de afgelopen week hebben we weer wat zaken verbeterd en toegevoegd op GeefSamen via Geef.nl. Hieronder een kort overzicht van de verbeteringen en nieuwe opties.
 • Mogelijkheid na 100% donatie deze te delen via Facebook/Twitter;
 • Teksten over het goede doel zijn nu met opmaak in te voeren;
 • reCAPTCHA upgrade naar v2;
 • Foto's toevoegen aan actie verbeterd en responsive gemaakt;
 • Menu verbeterd. Duidelijker hoe gratis aan de ANBI publicatieplicht te voldoen;
 • Beveiliging - PCI compliant, zie: http://secure.trust-guard.com/security/10469;
De tekst layout en het delen van een donatie ziet er als volgt uit:


 
2. Steun bij overschakelen naar O365
in samenwerking met New Media 2Day
Uw organisatie stelt zich de vraag of Office 365 voor haar geschikt is? U wilt uw mail migreren naar O365 of een SharePoint omgeving opzetten, maar kunt hier gerust een duwtje in de rug gebruiken? TechSoup Nederland heeft een samenwerking opgezet met New Media 2Day om nonprofits op een betaalbare manier te ondersteunen in hun migratie naar de cloud.


De diensten portfolio omvat ook diensten rond het opzetten van telefonie in de cloud, veilig in de cloud werken en evaluatie van het managed IT diensten.

Misschien is de rust tijdens de zomermaanden een ideaal moment om een opleiding te volgen of om een migratie te overwegen? Lees meer.

 
3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis.

Profile image

DiCaprio schenkt 15 miljoen aan verschillende goede doelen: ow.ly/PDlh0 Ze strijden voor het behoud van dier, natuur en milieu.
Profile image

De pianist Kriston van B. uit Lopik is in Vlaardingen aangehouden op verdenking van oplichting van o.a. KWF/KIKA: ow.ly/PDl7t
Profile image

Goede Doelen Loterijen hoeven geen boete te betalen: ow.ly/PAcbw Het CBb stelt dat er geen overtredingen zijn begaan.
Profile image

RT @KNieuwsblad: Belastingdienst wint tegen Katholiek Nieuwsblad. Gevolgen voor andere ANBI's groot tinyurl.com/pk5pdjm
Profile image

Vragen Van Gerven (SP) aan de Staatssecretaris van EZ over het bericht «Natuurmonumenten gaat de mist in met bonus» ow.ly/PuN5z
Profile image

Terecht! Groot-Brittannië past wet voor #fondsenwerving aan om mensen te #beschermen: ow.ly/PtB9P o.a. #nalatenschappen
Profile image

Nationale Goede Doelen Test verkocht aan Pepperminds? Zie: http://ow.ly/PtnyM en http://ow.ly/PtnyN Hoe zit dit @pepperminds ?
Profile image

TechSoup Nederland verheugt zich om http://Box.org te verwelkomen als nieuwe donatiepartner: http://ow.ly/PlHdq -> cloud opslag.
Profile image

Agenten waarschuwen voor nep-collectanten en -verkopers in Bussum: http://ow.ly/PltOU Wegsturen is het advies ;-) Scheer je weg vlegel!

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


 
4. Box.org -> Nieuwe donatiepartner
Techsoup Nederland

Box is een oplossing voor opslag, delen en gezamenlijke bewerking van documenten in de cloud.
De sterke punten zijn onder andere de gebruiksvriendelijke interface, de mechanismen ter bescherming van gevoelige gegevens en de workflow mogelijkheden om bijvoorbeeld op rationele manier een antwoord op een projectoproep voor te bereiden.

De integratie van Box met talrijke toepassingen, waaronder Microsoft Office en O365, Google Drive, of Salesforce maakt het mogelijk om documenten van uiteenlopende formaten op te slaan en samen te bewerken binnen één enkele omgeving.

Het gecombineerd gebruik van Box en Microsoft geeft u het beste van twee werelden. Lees meer.

 
5. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
Leon en IJmert hebben dit jaar deelgenomen aan de Carbagerun 2015. GeefSamen via Geef.nl helpt bij het ophalen van donaties voor hun favoriete goede doel, in dit geval de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.


De Carbagerun 2015 werd gehouden van 6 t/m 10 juli en verliep van Gorinchem naar Aberdeen. Het doel van deze run is voor Leon en IJmert, naast veel plezier hebben, geld op te halen voor de CF stichting. Wij zijn blij dat wij met GeefSamen via Geef.nl hierin een bijdrage kunnen leveren.

Voor die goede doelen die graag horen hoe ze het beste de bezoekers van de website kunnen laten weten hoe in actie te komen leggen we uit hoe GeefSamen via Geef.nl het beste op hun website toegevoegd kan worden inclusief 'kom in actie via Geef.nl' buttons, via deze handleiding.

 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»

Nieuwsbrief gegevens
 
Nieuwsbrief abonnement informatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl