Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief. 14e jaargang | week 12 | 2015
 1. De Damloop 2015 - Fondsenwerven op GeefSamen via Geef.nl
 2. Plaats de 'kom in actie via geef.nl' button op jullie website
 3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
 4. Column - Gelijke kansen in de non-profit sector...
 5. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
 6. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
Volg ons via de volgende social media accounts: f f f t

 
1. De Damloop 2015 - Fondsenwerven
op GeefSamen via Geef.nl
We leggen op de volgende pagina uit hoe je kunt fondsenwerven via het loopevenement Damloop 2015.
Is de Damloop een geschikt fondsenwervingsevenement voor mijn goede doel?
GeefSamen via Geef.nl laat al jaren zien dat lopers van evenementen honderdduizenden euro's voor goede doelen ophalen. Ook jouw goede doel kan dit jaar meedoen aan de Damloop! Of je nu een klein, minder bekend of juist groot en zeer bekend goed doel bent, wel/geen Damloop kaarten koopt. Samen met GeefSamen via Geef.nl maak je van de Damloop een succesvol fondsenwervingsevenement.  Download handleiding hoe fondsen te werven via (loop)evenementen
  Stappenplan Damloop 2015.


 
2. Plaats de 'kom in actie via geef.nl' button
op jullie website
Met de 'kom in actie via Geef.nl' button van GeefSamen via Geef.nl op jullie eigen website kunnen bezoekers gemakkelijk een actie starten voor jullie organisatie. Deze nieuwe fondsenwerver voor jullie goede doel maakt makkelijk, snel en zelfstandig een geef-pagina aan op onze website. Het donatiegeld inzamelen is per direct mogelijk.
Het gebruik van de GeefSamen via Geef.nl buttons is heel eenvoudig. Plaats deze button op een prominente plaats op jullie website of binnen het onderdeel STEUN ONS op jullie website.

 1. Kies hieronder een button in een kleur die past in jullie huisstijl.
  Sla deze op (opslaan als...)
 2. Plaats deze op jullie eigen website (of e-nieuwsbrief, e-mail handtekening, etc.).
 3. Zet jullie eigen GeefSamen via Geef.nl link achter de button. Dit is: www.geef.nl/doel/##aansluitnummer##
 4. En jullie fondsenwervers worden direct naar jullie eigen goede doelen pagina op GeefSamen via Geef.nl gelinkt.

Kies een kleur: blauw, groen, rood, of grijs.

   
   


Uit ervaringscijfers (> 5 jaar) weten we dat goede doelen die buttons gebruiken op hun website meer inzamelen dan goede doelen die alleen linkjes of een uitleg pagina gebruiken.

Niet bekend wat jullie eigen GeefSamen via Geef.nl link is?
Zie: www.geef.nl/doel/##aansluitnummer##.

Of zoek jullie goede doel op via www.geef.nl/doelen en zoek jullie aansluitnummer op door te klikken op jullie goede doel naam. Je komt nu op jullie goede doel pagina binnen GeefSamen via Geef.nl uit en het aansluitnummer staat rechtsonder op jullie eigen pagina binnen GeefSamen via Geef.nl.

 
3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis.

Profile image

Doe mee aan de #Damloop! Ik koppel je graag aan een goed doel dat nu al een startbewijs heeft: ow.ly/KCWWA #GeefSamen via Geef.nl
Profile image

ow.ly/Kzwoa Berkelse boos op gemeente Lansingerland: #collectevergunning € 178. Indirect #belasting heffen over donaties.
Profile image

ow.ly/KwA88 De motorrijders van #BACA hebben maar één doel: Elke weggewerkte frikadel levert 0,50 euro op voor het goede doel.
Profile image

Moet dit niet een halt toegeroepen worden: ow.ly/KuGyO Subsidies: hoe de overheid met geld strooit. #tegekkevoorbeelden
Profile image

Manier 33 van 61 volgens Quote om rijk te worden: ow.ly/Ku3gh NAAI DE FISCUS - START EEN #ANBI Dure hobby’s in ANBI onderbrengen.
Profile image

Prima cursus #fondsenwerving van IF-Academy afgesloten, daarmee kan ik opdrachtgevers helpen. Tip voor gratis boek: wqd.nl/GwKad
Profile image

Waarschuwing tegen #Enjoy4ever. Het #CBF raadt mensen af om aan de deur te kopen: ow.ly/Ks5Tk Vraag naar de #collectevergunning.
Profile image

Waarschuwing tegen Kind en Kanker en #Cards4Kids. Het #CBF raadt mensen af om kaarten etc. aan de deur te kopen. ow.ly/Kp7Qs

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


 
4. Column - Gelijke kansen in de non-profit sector...
We geven als bestuur van GeefGratis opnieuw de kans aan onze directeur om via onze nieuwsbrief zijn persoonlijke mening over de non-profit sector te ventileren. Jordan heeft een nieuwe column op zijn persoonlijke website geschreven genaamd: Gelijke kansen in de non-profit sector...
We zijn benieuwd wat de aangesloten goede doelen van deze column vinden en of men datgene wat Jordan aangeeft ook zo ervaart of juist niet. Laat je mening dus horen op de persoonlijke website van Jordan en reageer helemaal onderaan zijn column. 
5. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
Er is een actie op GeefSamen via Geef.nl gestart, genaamd: Steun Big Rivers 2015
Dit is een mooi voorbeeld van een goed doel dat pas kort op GeefSamen via Geef.nl aanwezig is met een eerste actie. Toch hebben ze al binnen 4 dagen meer dan 300+ euro opgehaald met hun actie.Via dit voorbeeld willen we laten zien dat die goede doelen die nog maar net actief zijn met een eerste actie het al voor elkaar krijgen redelijk wat donaties op te halen. Wij zijn blij dat wij met GeefSamen via Geef.nl hierin een bijdrage kunnen leveren.

Voor die goede doelen die graag horen hoe ze het beste de bezoekers van de website kunnen laten weten hoe in actie te komen leggen we uit hoe GeefSamen via Geef.nl het beste op hun website toegevoegd kan worden inclusief 'kom in actie via Geef.nl' buttons, via deze handleiding.

 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»

Nieuwsbrief gegevens
 
Nieuwsbrief abonnement informatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl