Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief. 14e jaargang | week 8 | 2015
  1. GeefSamen via Geef.nl in het NOS journaal - Wat is er gebeurd?
  2. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
  3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
  4. E-mail marketing tool CleverReach in donatieprogramma Techsoup
  5. Rondetafelbijeenkomst
  6. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
Volg ons via de volgende social media accounts: f f f t

 
1. GeefSamen via Geef.nl in het NOS journaal
Wat is er gebeurd?
Dinsdag 10 februari 2015 was een dag die je als website niet graag meemaakt. Het was zelfs zo erg dat het NOS 18.00 uur journaal er aandacht aan heeft besteed,
zie hier het onderdeel uit het NOS 18.00 uur journaal van 10 februari 2015.
Hier in het kort een aantal berichten op internet met uitleg wat er allemaal heeft plaatsgevonden.

Tijdens de storing Na de storing Wat heeft GeefGratis tijdens de storing gedaan?

Het is ongeveer 9:30 uur op dinsdag 10 februari 2015 als onze systemen aangeven dat er iets niet in orde is met de website www.geef.nl. Een ongebruikelijke melding, want het netwerk van onze leverancier Prolocation staat bekend als uiterst betrouwbaar en de website gaat zelden down. Zeker ook omdat deze leverancier de websites van de Rijksoverheid en GeenStijl host hebben bijgedragen aan de keuze voor deze leverancier. We nemen na constatering dat de website plat ligt direct contact op met technici van Prolocation, die aangeven dat er sprake is van een netwerkstoring met onbekende oorzaak.

Direct nadat duidelijk werd dat het om een storing bij Prolocation ging, die in de regel van serieuzere aard is dan een storing aan een individuele webserver, werden enkele standaard maatregelen genomen; onze support-afdeling heeft via Twitter constant informatie gedeeld met de status betreffende de storing en op de achtergrond werd hard gewerkt aan een noodscenario mocht de omgeving van Prolocation niet binnen 24 uur opkomen waardoor het probleem verholpen zou zijn. Gelukkig voor ons allen was het dezelfde dag opgelost maar was het toch een uitzonderlijke dag.

Twitter Volg ons via @geefgratis omdat we bij storingen iedereen op de hoogte houden via het @geefgratis twitter account.

 
2. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
IJssportvereniging Alblasserwaard is een actie op GeefSamen via Geef.nl gestart ten behoeve van oneMen. De actie is genaamd: Schaatsen voor oneMen
In korte tijd heeft IJssportvereniging Alblasserwaard meer dan € 2.300,-- voor het goede doel oneMen opgehaald met hun actie.Via dit voorbeeld willen we laten zien dat die goede doelen die het voor elkaar krijgen hun achterban in actie te laten komen via hun achterban behoorlijke donaties kunnen ophalen. Wij zijn blij dat wij met GeefSamen via Geef.nl hierin een bijdrage kunnen leveren.

Voor die goede doelen die graag horen hoe ze het beste GeefSamen via Geef.nl op hun website opnemen raden we aan een e-mail te sturen naar info@geef.nl met daarin de vraag hoe GeefSamen via Geef.nl het beste op de website op te nemen zodat de achterban aangespoord wordt in actie te komen.

 
3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis.

Profile image

Wervers goed doel overvallen: ow.ly/JmO6Z Overvaller met bivakmuts berooft dames van goed doel: ow.ly/JmO70
Profile image

Hoe vraag je effectief om donaties voor een goed doel? Zie: ow.ly/JiKZQ
Profile image

Na seksrel Wassenaar, nu 'zinloze' trip naar Tanzania: ow.ly/JbQhj Burgemeester wil in Tanzania een school openen die al open is.
Profile image

Interessant rapport toch wel als je het leest: ow.ly/J337B Onderzoek relatie Nationale Postcode Loterij en Stichting Doen.
Profile image

Dit was er gisteren aan de hand: ow.ly/IREDT Nieuwe, onbekende DDoS-techniek legt Rijksoverheid plat en GeefSamen via Geef.nl.

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl

 
4. E-mail marketing tool CleverReach in donatieprogramma Techsoup
E-mail blijft voor stichtingen en verenigingen een uiterst belangrijk instrument voor de mobilisatie van hun achterban, voor fondsenwerving, voor nieuwsbrieven, enz... Techsoup Nederland is daarom verheugd om de e-mail marketing tool CleverReach op te nemen in haar soft- en hardware donatieprogramma.


Voor uw e-mail campagnes is het gebruik van een professionele "e-mail marketing tool" de betere keuze boven uw operationeel e-mail systeem, dat doorgaans minder geschikt is voor het verzenden van e-mail in bulk. E-mail marketing tools zorgen er voor dat u visueel meer aantrekkelijke mails kunt ontwerpen en bieden betere garanties om uw communicatie niet in de spam van uw geadresseerden terecht te laten komen. U kunt met zo'n tool ook de impact van uw campagnes beter meten, dankzij de ingebouwde tracking van het aantal geopende mails, het aantal kliks, het uitschrijven en de e-mails die om allerlei redenen hun eindbestemming niet bereiken.

De eenmalige administratiekosten zijn € 29 en geven uw organisatie toegang tot een levenslang abonnement waarbij het mogelijk is 4.000 berichten tot 1.000 geadresseerden per maand te versturen.

Voor meer info, klik hier 
5. Rondetafelbijeenkomst
Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de rondetafelbijeenkomst op dinsdag 24 februari 2015. We willen een klein select groepje uitnodigen. Wil je dus nog in aanmerking komen voor de rondetafelbijeenkomst geef je dan hier op.

Inmiddels heeft 2% van de aangesloten goede doelen de enquête ingevuld die besproken zal worden tijdens de rondetafelbijeenkomst.

Laat horen hoe jij over de non-profit sector denkt. Vul de ONLINE ENQUÊTE in via deze link: https://jordanvanbergen.typeform.com/to/PESn7w. Alle enquêtes worden anoniem ingevuld en verwerkt.

 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»

Nieuwsbrief gegevens
 
Nieuwsbrief abonnement informatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl