Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief. 14e jaargang | week 6 | 2015
  1. E-mail marketing tool CleverReach in donatieprogramma Techsoup
  2. Jouw mening over de non-profit sector -> VUL DE ENQUÊTE IN
  3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
  4. Direct mail vanuit Sponsormail
  5. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
  6. Maar 1 betaalmethode in de donatiemodule aanbieden aan de donateur
  7. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
Volg ons via de volgende social media accounts: f f f t

 
1. E-mail marketing tool CleverReach in donatieprogramma Techsoup
E-mail blijft voor stichtingen en verenigingen een uiterst belangrijk instrument voor de mobilisatie van hun achterban, voor fondsenwerving, voor nieuwsbrieven, enz... Techsoup Nederland is daarom verheugd om de e-mail marketing tool CleverReach op te nemen in haar soft- en hardware donatieprogramma.


Voor uw e-mail campagnes is het gebruik van een professionele "e-mail marketing tool" de betere keuze boven uw operationeel e-mail systeem, dat doorgaans minder geschikt is voor het verzenden van e-mail in bulk. E-mail marketing tools zorgen er voor dat u visueel meer aantrekkelijke mails kunt ontwerpen en bieden betere garanties om uw communicatie niet in de spam van uw geadresseerden terecht te laten komen. U kunt met zo'n tool ook de impact van uw campagnes beter meten, dankzij de ingebouwde tracking van het aantal geopende mails, het aantal kliks, het uitschrijven en de e-mails die om allerlei redenen hun eindbestemming niet bereiken.

De eenmalige administratiekosten zijn € 29 en geven uw organisatie toegang tot een levenslang abonnement waarbij het mogelijk is 4.000 berichten tot 1.000 geadresseerden per maand te versturen.

Voor meer info, klik hier 
2. Jouw mening over de non-profit sector
VUL DE ENQUÊTE IN
Inmiddels heeft 1,5% van de aangesloten goede doelen de enquête ingevuld. We willen proberen minimaal 2% te halen. We vragen dus ook om JOUW MENING!

Dit kan via een simpele (anonieme) online enquête die je binnen 5 minuten invult. Laat horen hoe jij over de non-profit sector denkt. Vul de ONLINE ENQUÊTE in via deze link: https://jordanvanbergen.typeform.com/to/PESn7w.

Alle enquêtes worden anoniem ingevuld en verwerkt en zullen besproken worden tijdens de rondetafelbijeenkomst op dinsdag 24 februari. Daar kun je jezelf ook nog voor opgeven. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef je dus snel op voor de rondetafelbijeenkomst.

 
3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis.

Profile image

Straf: we doneren sneller aan een hond dan aan een ziek kind ow.ly/IEOtN Opvallend bericht naar mijn mening. Wat denk jij?
Profile image

Het goede doel Collectieve Israël Actie houdt er wel een aparte afkorting op na op hun website: ow.ly/IEDgp Leest best raar #CIA
Profile image

Donatieprogramma CleverReach via #TechSoup NL biedt e-mail marketing software voor non-profits ow.ly/Iz4Q2 (tot 1000 ontvangers)
Profile image

Reactie #CBF op artikel FD ow.ly/IjPE8 SBF/overheid werken aan validatiestelsel waarbij belangen kleine NGO's op het spel staan.
Profile image

De NGO sector komt negatief in het nieuws: Onterfde familie wil landgoed terug van Leger des Heils ow.ly/IgxcF #nalatenschappen

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl

 
4. Direct mail vanuit Sponsormail
Geefgratis heeft bij uitzondering en tegen betaling aan Sponsormail een adresbestand van de aangesloten leden geleverd om u eenmalig via gewone briefpost te informeren over een methode om extra donaties te werven.
Deze direct-mail actie gaat niet van GeefGratis uit, maar wij zagen er geen bezwaar tegen u op deze manier te laten informeren. De vergoeding die we ontvangen stoppen wij natuurlijk direct in de dienstverlening aan u. De kosten verbonden aan de rondetafelbijeenkomst van dinsdag 24 februari aanstaande zullen via deze constructie vergoed worden.

 
5. Mooi GeefSamen via Geef.nl voorbeeld
Hanneke Propitius is een actie op GeefSamen via Geef.nl gestart ten behoeve van BenG onderwijs Zuid India. De actie is genaamd: Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid!
In korte tijd heeft Hanneke meer dan € 1.868,38 voor het goede doel BenG onderwijs Zuid India opgehaald met haar actie. Hieronder een keer een voorbeeld hoe mensen reageren bij het doneren aan zo'n actie:Via dit voorbeeld willen we laten zien dat die goede doelen die het voor elkaar krijgen hun achterban in actie te laten komen via hun achterban behoorlijke donaties kunnen ophalen. Wij zijn blij dat wij met GeefSamen via Geef.nl hierin een bijdragen kunnen leveren.

Voor die goede doelen die graag horen hoe ze het beste GeefSamen via Geef.nl op hun website opnemen raden we aan een e-mail te sturen naar info@geef.nl met daarin de vraag hoe GeefSamen via Geef.nl het beste op de website op te nemen zodat de achterban aangespoord wordt in actie te komen.

 
6. Maar 1 betaalmethode in de donatiemodule aanbieden aan de donateur
We hebben de optie om maar 1 betaalmethode in de donatiemodule te laten zien weer toegevoegd. Hieronder de uitleg hoe deze optie te gebruiken.
De donatiemodule is niets anders dan een juiste link leggen en daarbij de juiste informatie (variabelen) doorsturen zodat er maar 1 betaalmethode aan de donateur aangeboden wordt.

Stichting GeefGratis biedt in het CMS de volgende optie onder het menu [Donatiemodule]: [Genereer donatiemodulelink]. Als je klikt op deze optie [Genereer donatiemodulelink] krijg je een formulier waarmee het mogelijk wordt een link te leggen naar de donatiemodule waarbij maar 1 betaalmethode (zelf te kiezen uit de geactiveerde betaalmethoden) aangeboden wordt. Deze optie is toegevoegd:Genereer de juiste donatiemodule link
Zie: www.geef.nl/uitleg-donatiemodule. Via deze optie kun je nog veel meer instellen zoals de taal waarin de donatiemodule moet worden aangeboden en of er een projectnaam meegestuurd moet worden zodat je geoormerkte donaties kunt verwerken.

 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»

Nieuwsbrief gegevens
 
Nieuwsbrief abonnement informatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl