Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.



Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief. 14e jaargang | week 2 | 2015
  1. Jaarverslag 2014 Stichting GeefGratis | GeefSamen via Geef.nl
  2. Uitnodiging/inschrijven ronde tafel gesprekken
  3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
  4. 2014 - Nieuw recordjaar
  5. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
Volg ons via de volgende social media accounts: f f f t

 
1. Jaarverslag 2014 Stichting GeefGratis | GeefSamen via Geef.nl
Klik hier voor het (voorlopige) jaarverslag 2014 (Adobe Acrobat Reader versie) van Stichting GeefGratis | GeefSamen via Geef.nl. De jaarrekening wordt later toegevoegd aan dit jaarverslag 2014.


 
2. Ronde tafel gesprek
Stichting GeefGratis zal zich in 2015 inzetten om gezamenlijk met onze aangesloten goede doelen een stem te krijgen in al datgene wat bijvoorbeeld onze overheid op de achtergrond in de goede doelen wereld aan het regelen en doorvoeren is. Wij zullen hiertoe ronde tafel gesprekken gaan houden om te kijken wat er allemaal leeft bij aangesloten goede doelen om daarna gezamenlijk te kijken welke initiatieven ondersteund kunnen gaan worden. We zullen dus vooral ook luisteren wat er leeft en hierover verslag uitbrengen en kijken of we gezamenlijk acties kunnen ondernemen indien uit het ronde tafel gesprek naar boven komt dat dit noodzakelijk is.
1e ronde tafel gesprek
Het 1e ronde tafel gesprek zal midden/eind februari op een dinsdag plaatsvinden. Tijdens dit ronde tafel gesprek zullen we gezamenlijk met de aangesloten goede doelen brainstormen hoe een gezamenlijke stem te kunnen laten horen zonder dat je hierbij direct aangesloten hoeft te zijn bij de gevestigde orde of bestaande brancheverenigingen.

IF als branchevereniging staat op omvallen hebben we begrepen omdat er geen geld meer is (grote schuld) en wij horen steeds vaker dat er geen organisatie meer is die daadwerkelijk voor de minder bekende goede doelen opkomt. Tijdens het 1e ronde tafel gesprek zal vooral gesproken worden over datgene wat er in de goede doelen wereld aan zit te komen en of de goede doelen nog het gevoel hebben dat er een partij is die daadwerkelijk voor hun belangen opkomt. Nodig jezelf en jouw goede doel hiervoor alvast uit via deze link: www.geefgratis.nl/rondetafel.

 
3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis.

Profile image

Plasman vergelijkt Postcode Loterij met afpersing: ow.ly/GURSs #Novamedia is geen goed doel, stelt #Plasman.
Profile image

@geefgratis vandaag een nieuwe nummer 1 bij populairste acties op geef.nl namelijk geef.nl/actie/team-xray
Profile image

In nieuw besluit staat het beleid over de giftenregeling en het aanmerken als #ANBI ow.ly/GBJNZ
Profile image

Steeds minder geld in collectebussen: ow.ly/GpWHs #CBF: Ook #doneren mensen vaker via internet. #Geef: ow.ly/GpWHt

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl

 
4. 2014 - Nieuw recordjaar
We zullen in de komende nieuwsbrieven interessante cijfers via grafieken beschikbaar stellen. We beginnen met een grafiek die uit het jaarverslag komt.
Met betrekking tot het aantal donaties kunnen we opnieuw melden dat het aantal verwerkte donaties gestegen is. 2014 is daarmee een nieuw recordjaar voor ons allen geworden. We hebben gezamenlijk bijna 30.000 online donaties binnen gehaald en verwerkt.
 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»

Nieuwsbrief gegevens
 
Nieuwsbrief abonnementsinformatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl