Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.
Stichting GeefGratis Nieuwsbrief

13e jaargang | week 43, oktober 2014
Internet / Social Media
Volg ons via:

f f f t
 
Inhoudsopgave
Beste ##lastname##,
Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief aan 3.250+ goede doelen.

Inhoudsopgave
  1. Al 30+ inschrijving gratis workshop: Hoe integrale fondsenwerving leidt tot meer resultaat én inzicht! Er is nog plaats..... INSCHRIJVEN
  2. Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl: reconstructie-operatie 2-jarige Juna
  3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
  4. Nieuwe video GeefSamen via Geef.nl
  5. Allegoededoelen.nl offline -> www.geef.nl
  6. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
 
 
1. GRATIS WORKSHOP
Hoe integrale fondsenwerving leidt
tot meer resultaat én inzicht!
Er zijn al zo’n 30 goede doelen die zich aangemeld hebben voor onderstaande workshop waarin ingegaan zal worden op een nieuw online donateurs ledenadministratie systeem met CRM en SEPA euro incasso functies voor de goede doelen sector. Je krijgt dus als goed doel tips hoe gegevens in een CRM systeem te onderhouden, 'gezond' en 'up-to-date' te houden en hoe je het systeem kunt inzetten om meer fondsen te werven inclusief SEPA euro incasso demo. Daarnaast zal er aandacht zijn voor het koppelen en verantwoorden van donatiestromen binnen een online boekhoudprogramma zoals Twinfield.
INSCHRIJVEN - KLIK HIER

Fondsenwerving verandert in een rap tempo. U wilt de mogelijkheden van online fondsenwerving optimaal benutten. Daarnaast krijgt u als professionele fondsenwervende organisatie steeds vaker te maken met donateurs die hogere eisen stellen aan de verslaglegging en de kwaliteit van de bestedingen. Transparantie is belangrijk, maar hoe krijgt u alle informatie – die veelal in meerdere systemen zit- zichtbaar bij elkaar? Professionalisering van uw organisatie is erg belangrijk en vaak noodzakelijk om de volgende stap te zetten. Tijdens deze workshop laten we u zien hoe u daar kunt komen.

Informatie over de workshop
Op dinsdag 4 november presenteren we aan de hand van praktische cases de kansen én de valkuilen van een ANBI-organisatie.

U ontdekt op dit seminar:
  • wat u als fondsenwerver kunt met online fondsenwerving,
  • hoe u beter en meer inzicht krijgt in uw donateurendatabase,
  • wat de voordelen zijn van het integreren van de vele softwarepakketten die u gebruikt,
  • waar u tijd én geld kunt besparen in uw IT en uw boekhouding.
...En hoe u transparant maakt hoe u omgaat met de aan u toevertrouwde donaties.

Voor wie?
Dit interessante seminar is uitsluitend toegankelijk voor fondsenwervers, marketing-, communicatie, financiële medewerkers van fondsenwervende organisaties.

Datum: Dinsdag 4 november 2014 tussen 13.00 en 17.00 uur.
Locatie: kantine voetbalvereniging Beuningse Boys, Ooigraaf 2 te Beuningen (Gelderland).

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur - Inloop
13.30 uur - Deel 1 Workshop: Interactieve ontdekkingsreis integrale fondsenwerving.
15.00 uur - Pauze
15.30 uur - Deel 2 workshop: vervolg, incl. verslaglegging, rapportages en inzicht in (donateurs)data
16.30 uur - Borrel
17.00 uur - Einde

Inschrijven
Schrijf uw organisatie zo snel als mogelijk in via deze link of de button hieronder.

INSCHRIJVEN - KLIK HIER

GeefGratis bepaalt welke organisaties en inschrijvingen in aanmerking komen om de workshop bij te wonen en geldt dat we voldoende ruimte hebben voor 50+ organisaties. U hoort rond 28 oktober of u definitief de workshop kunt bijwonen. Er zijn voldoende (zit)plaatsen aanwezig. Snel inschrijven wordt gewaardeerd en is aan te bevelen.

Locatie: kantine voetbalvereniging Beuningse Boys, Ooigraaf 2 te Beuningen (Gelderland).
Hieronder een foto van de accomodatie waar de workshop gegeven wordt.


Organisatoren
Dit seminar wordt georganiseerd door Stichting GeefGratis, Procurios en Twinfield.

Stichting GeefGratis
Stichting GeefGratis is in 2001 gestart met het aanbieden van gratis te gebruiken internetdiensten aan goede doelen in Nederland. De initiatiefnemers zagen op dat moment teveel portals voor goede doelen ontstaan die allemaal een vergoeding voor hun dienstverlening vroegen. Stichting GeefGratis is van mening dat goede doelen zo min mogelijk met kosten geconfronteerd moeten worden. Voor onze normen en waarden, zie onze pagina Verantwoording en Rekenschap.

Procurios
Procurios biedt een geïntegreerd applicatieplatform aan waarmee organisaties "Slimmer werken met Internet". Het Procurios Platform wordt gebruikt voor marketing-, e-commerce, en collaborationoplossingen. Sinds enige tijd biedt Procurios met haar platform ook een betaalbare en intelligente fondsenwervingsoplossing aan. Uniek aan dit platform is de integratie van data en functionaliteit voor online én offline fondsenwerving. Voor meer informatie zie www.procurios.com/.

Twinfield International N.V.
Twinfield International N.V. is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier informatie gedeeld tussen administratie- of accountantskantoor en ondernemers. Voor meer informatie zie www.twinfield.nl. Wolters Kluwer Tax & Accounting is ’s werelds grootste aanbieder van informatie, software, oplossingen en diensten op het gebied van belastingen, accounting en audit. Voor meer informatie zie www.wolterskluwer.com
 
 
2. Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl
Zoals aangegeven zullen we in 2014 via de nieuwsbrief voorbeelden geven van goedlopende acties op GeefSamen via Geef.nl. In deze nieuwsbrief het voorbeeld van Michel Quaars, die een actie is gestart voor Fibular Hemimelia (Stichting): reconstructie-operatie 2-jarige Juna
Michel geeft aan bij de actie: "Onze dochter Juna lijdt aan de zeldzame aandoening Fibular Hemimelia waardoor haar rechter onderbeentje niet goed aangelegd is. Om amputatie te voorkomen is een dure reconstructie-operatie nodig waarvoor we ruim 3 maanden in de VS moeten verblijven. Via deze pagina willen we het nog ontbrekende bedrag inzamelen om de reis naar de VS mogelijk te maken. We hopen daarbij op uw steun."

GeefSamen via Geef.nl wordt gebruikt bij deze actie en er is inmiddels meer dan 4.000+ euro ingezameld voor de Fibular Hemimelia (Stichting). Een mooi voorbeeld hoe een particulier op GeefSamen via Geef.nl in actie komt en donatiegelden ophaalt voor het goede doel en in dit geval wel een hele specifieke actie.
 
 
3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis.

Helaas geldt dat de afgelopen week de goede doelen wereld weer eens negatief in het nieuws kwam:
Profile image

ow.ly/DgmW6 Gemeente Eindhoven dinsdag in gesprek over nieuwe afspraken rondom straatverkopen. Reacties lezen is leuk ;-)
Profile image

Kom in actie voor jouw favoriete goede doel op GeefSamen via Geef.nl. youtu.be/KurccpBXAOY?a
Profile image

Willenwedit? "@geefgratis: De overheid krijgt haar zin v/h SBF: volledige grip o/d goededoelenwereld shar.es/1mKZSR via @ShareThis"
Profile image

ow.ly/CYV2Q Constructie rekening Eindhovense #LPF niet zuiver. Uitlenen #ANBI bankrekeningnummer om belastingvoordeel te halen.
Profile image

Belgische goede doelen meer afhankelijk van #subsidies ow.ly/CYUV6 Vorig jaar ontvingen de 10 grootste 78 miljoen euro subsidie.
Profile image

De overheid krijgt haar zin van het SBF: volledige grip op de goede doelen wereld shar.es/1mKZSR via @ShareThis

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl

 
 
4. Nieuwe video GeefSamen via Geef.nl
Video GeefSamen via Geef.nl
We hebben onze video GeefSamen via Geef.nl up-to-date gebracht in onze nieuwe GeefSamen huisstijl die een tijd terug online is gegaan. Je kunt hem bekijken op Facebook en op YouTube.
 
 
5. Allegoededoelen.nl offline
Allegoededoelen.nl offline -> www.geef.nl
www.allegoededoelen.nl offline
Zoals beloofd in eerdere nieuwsbrieven is GeefGratis bezig het aantal website terug te brengen tot een beperkt aantal. Waar we vroeger > 10 website domeinnamen online hadden zullen we langzamerhand tot maximaal 2 websites een en ander terug dringen. Zo zal waarschijnlijk nog een tijd www.geefgratis.nl blijven bestaan over uitleg wie/wat is Stichting GeefGratis en zal gelden dat alles m.b.t. fondsenwerving en het online doneren aan goede doelen of in actie komen op www.geef.nl staat. www.allegoededoelen.nl wordt op dit moment geredirect naar www.geef.nl zodat de bezoekers toch op de website GeefSamen via Geef.nl uitkomen.
 
 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»
 
 
Nieuwsbrief abonnementsinformatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl