Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.
Stichting GeefGratis Nieuwsbrief

13e jaargang | week 41, oktober 2014
Internet / Social Media
Volg ons via:

f f f t
 
Inhoudsopgave
Beste ##lastname##,
Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief aan 3.250+ goede doelen.

Inhoudsopgave
  1. Gratis workshop: Hoe integrale fondsenwerving leidt tot meer resultaat én inzicht!
  2. Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl: samen42
  3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
  4. GeefGratis terug van vakantie
  5. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
 
 
1. GRATIS WORKSHOP
Hoe integrale fondsenwerving leidt
tot meer resultaat én inzicht!
Fondsenwerving verandert in een rap tempo. U wilt de mogelijkheden van online fondsenwerving optimaal benutten. Daarnaast krijgt u als professionele fondsenwervende organisatie steeds vaker te maken met donateurs die hogere eisen stellen aan de verslaglegging en de kwaliteit van de bestedingen. Transparantie is belangrijk, maar hoe krijgt u alle informatie – die veelal in meerdere systemen zit- zichtbaar bij elkaar? Professionalisering van uw organisatie is erg belangrijk en vaak noodzakelijk om de volgende stap te zetten. Tijdens deze workshop laten we u zien hoe u daar kunt komen.
INSCHRIJVEN - KLIK HIER

Informatie over de workshop
Op dinsdag 4 november presenteren we aan de hand van praktische cases de kansen én de valkuilen van een ANBI-organisatie.

U ontdekt op dit seminar:
  • wat u als fondsenwerver kunt met online fondsenwerving,
  • hoe u beter en meer inzicht krijgt in uw donateurendatabase,
  • wat de voordelen zijn van het integreren van de vele softwarepakketten die u gebruikt,
  • waar u tijd én geld kunt besparen in uw IT en uw boekhouding.
...En hoe u transparant maakt hoe u omgaat met de aan u toevertrouwde donaties.

Voor wie?
Dit interessante seminar is uitsluitend toegankelijk voor fondsenwervers, marketing-, communicatie, financiële medewerkers van fondsenwervende organisaties.

Datum: Dinsdag 4 november 2014 tussen 13.00 en 17.00 uur.
Locatie: kantine voetbalvereniging Beuningse Boys, Ooigraaf 2 te Beuningen (Gelderland).

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 uur - Inloop
13.30 uur - Deel 1 Workshop: Interactieve ontdekkingsreis integrale fondsenwerving.
15.00 uur - Pauze
15.30 uur - Deel 2 workshop: vervolg, incl. verslaglegging, rapportages en inzicht in (donateurs)data
16.30 uur - Borrel
17.00 uur - Einde

Inschrijven
Schrijf uw organisatie zo snel als mogelijk in via deze link of de button hieronder.

INSCHRIJVEN - KLIK HIER

GeefGratis bepaalt welke organisaties en inschrijvingen in aanmerking komen om de workshop bij te wonen en geldt dat we voldoende ruimte hebben voor 50+ organisaties. U hoort rond 28 oktober of u definitief de workshop kunt bijwonen. Er zijn voldoende (zit)plaatsen aanwezig. Snel inschrijven wordt gewaardeerd en is aan te bevelen.

Locatie: kantine voetbalvereniging Beuningse Boys, Ooigraaf 2 te Beuningen (Gelderland).
Hieronder een foto van de accomodatie waar de workshop gegeven wordt.
Organisatoren
Dit seminar wordt georganiseerd door Stichting GeefGratis, Procurios en Twinfield.

Stichting GeefGratis
Stichting GeefGratis is in 2001 gestart met het aanbieden van gratis te gebruiken internetdiensten aan goede doelen in Nederland. De initiatiefnemers zagen op dat moment teveel portals voor goede doelen ontstaan die allemaal een vergoeding voor hun dienstverlening vroegen. Stichting GeefGratis is van mening dat goede doelen zo min mogelijk met kosten geconfronteerd moeten worden. Voor onze normen en waarden, zie onze pagina Verantwoording en Rekenschap.

Procurios
Procurios biedt een geïntegreerd applicatieplatform aan waarmee organisaties "Slimmer werken met Internet". Het Procurios Platform wordt gebruikt voor marketing-, e-commerce, en collaborationoplossingen. Sinds enige tijd biedt Procurios met haar platform ook een betaalbare en intelligente fondsenwervingsoplossing aan. Uniek aan dit platform is de integratie van data en functionaliteit voor online én offline fondsenwerving. Voor meer informatie zie www.procurios.com/.

Twinfield International N.V.
Twinfield International N.V. is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier informatie gedeeld tussen administratie- of accountantskantoor en ondernemers. Voor meer informatie zie www.twinfield.nl. Wolters Kluwer Tax & Accounting is ’s werelds grootste aanbieder van informatie, software, oplossingen en diensten op het gebied van belastingen, accounting en audit. Voor meer informatie zie www.wolterskluwer.com
 
 
2. Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl
Zoals aangegeven zullen we in 2014 via de nieuwsbrief voorbeelden geven van goedlopende acties op GeefSamen via Geef.nl. In deze nieuwsbrief het voorbeeld van Jerome Hoogstraten, die een actie is gestart voor KIKA: samen42
Op 19 oktober 2014 gaat Jerome Hoogstraten een 45 kilometer marathon rennen met de kinderwagen. De start is in Purmerend om vervolgens via Ilpendam, Amsterdam noord, oost en zuid te finishen in het Olympisch stadion. Wie het leuk lijkt een gedeelte mee te rennen en zich in eigen kringen te laten sponsoren is uiteraard van harte welkom. Voor meer info over de marathon en deze actie; www.samen42.nl.

GeefSamen via Geef.nl wordt gebruikt bij deze actie en er is inmiddels meer dan 3.000+ euro ingezameld voor KIKA. Een mooi voorbeeld hoe een particulier op GeefSamen via Geef.nl in actie komt en donatiegelden ophaalt voor het goede doel.
 
 
3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis.

Helaas geldt dat de afgelopen week de goede doelen wereld weer eens negatief in het nieuws kwam:
Profile image

ow.ly/CtTgJ Nauwelijks nog steun voor lokale goede doelen. Kleine(re) goede doelen hebben het steeds moeilijker. Tip: geef.nl
Profile image

Telegraaf meldt: voormalig #directeur Stichting ALS -Eric Nolet- zou hebben geprobeerd 92.000 euro te #verduisteren ow.ly/CrTXt
Profile image

ow.ly/CvPtO gedoe bij een #CBF keurmerk goed doel: 'Oud-directeur Stichting ALS beschadigt imago goede doelen' @BNR rotte appel?
Profile image

ow.ly/Cqcfc Goede doelen blijken elkaar ook te #dwarsbomen Kleine organisaties worden soms gedwarsboomd door de grote "jongens"
Profile image

ow.ly/CoNFg Gemeente tikt Kika op de vingers na straatwerven zonder vergunning. KIKA moet zich aan de wet houden aldus Jaap Pleij
Profile image

Stichting Lezen & Schrijven kijkt niet op een feestje meer of minder. Er wordt subsidiegeld over de balk gesmeten, GS ow.ly/CkOsF

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl

 
 
4. GeefGratis terug van vakantie
Stichting GeefGratis is weer terug van diverse vakanties in september 2014.
En hebben zich calamiteiten voorgedaan?
Nee. Zoals verwacht geldt dat de platformen 24/7 doorgedraaid hebben en geldt dat alle e-mail binnen 72 uur beantwoord is in tegenstelling tot de normale beantwoording binnen 24 uur. Verder zijn alle donaties verwerkt zoals in een normale maand waarbij de medewerkers van GeefGratis wel 24/7 paraat staan. Tot nu toe geldt dat sinds de start in 2001 het niet aanwezig zijn van de medewekers op bepaalde momenten geen gevolgen voor de online omgevingen hebben gehad buiten het feit dat post en vragen per e-mail met wat vertraging werd beantwoord.
 
 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»
 
 
Nieuwsbrief abonnementsinformatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl