Is deze e-mail onleesbaar? Zie online versie.
Stichting GeefGratis Nieuwsbrief

13e jaargang | week 35, augustus 2014
Internet / Social Media
Volg ons via:

f f f t
 
Inhoudsopgave
Beste ##goededoelnaam##,
Welkom bij de GeefSamen via Geef.nl | GeefGratis nieuwsbrief aan 3.250+ goede doelen.

Inhoudsopgave
  1. Laat uw administratie verzorgen door ADB
  2. Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl: Steun onderzoek naar acute myeloide leukemie (AML)
  3. Nieuwe hoofdstukken aan gratis boek online fondsenwerven toegevoegd
  4. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
  5. GeefGratis moeilijk(er) bereikbaar in September 2014
  6. Hoe embedden we de donatiemodule?
  7. Oude nieuwsbrieven opvragen? Zie: www.geefgratis.nl/nieuwsbrieven
 
 
1. Laat uw administratie verzorgen door ADB
ADB is een zelfstandig accountantskantoor, gevestigd in Beuningen(Gld.), dat zich richt op het Midden- en Kleinbedrijf. Wij staan voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en een deskundige en persoonlijke benadering op het gebied van fiscale advisering en accountancy.
Als accountant hebben wij GeefGratis begeleid bij de implementatie van Online boekhouden van Twinfield, mede daardoor hebben wij een ruime ervaring op het gebied van de geautomatiseerde verwerking van donaties in de financiele administratie. Doordat ANBI organisaties tegen gereduceerde prijzen gebruik kunnen maken van Online boekhouden van Twinfield ontstaat ook voor uw organisatie de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden gebruik te maken van onze geintegreerde digitale oplossing voor uw administratie en de verplicht te publiceren jaarrekening.

Daarmee krijgt u de mogelijkheid uw kostbare tijd te besteden aan de kernactiviteiten van uw organisatie. Wij verzorgen ondertussen uw administratie en stellen uw jaarrekening samen volgens de wettelijke regels en de geldende standaarden voor verslaggeving. Voor meer informatie:

ADB
Rudy Bruins
Website: www.adb.eu
E-mai: rudy@adbeuningen.nl
Telefoon: 024-6770432
 
 
2. Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl
Zoals aangegeven zullen we in 2014 via de nieuwsbrief voorbeelden geven van goedlopende acties op GeefSamen via Geef.nl. In deze nieuwsbrief het voorbeeld van Stichting Zoëzo waarbij Renée Meuwese de volgende actie is gestart: Steun onderzoek naar acute myeloide leukemie (AML)
Stichting Zoëzo is pas sinds 27 augustus 2014 aangesloten bij GeefGratis en een particulier is op GeefSamen via Geef.nl een actie gestart voor dit goede doel. Binnen anderhalve dag heeft Renée Meuwese al bijna 500 euro voor dit goede doel opgehaald. Met dit voorbeeld willen we duidelijk willen maken dat ook die organisaties die (nog) minder bekend zijn behoorlijke bedragen kunnen ophalen door het toepassen van GeefSamen via Geef.nl. Mobiliseer je achterban en laat ze op GeefSamen via Geef.nl in actie komen voor jullie goede doel! Stichting Zoëzo laat zien dat je binnen 2 dagen na activering bij GeefGratis er al meer dan 500 euro opgehaald is.
 
 
3. Nieuwe hoofdstukken aan gratis boek online fondsenwerven toegevoegd
De volgende nieuwe paragrafen worden naast tal van onderwerpen uitgebreid beschreven in het gratis boek: online fondsenwerving 2.0(14):
2.13. (Online) adverteren
2.13.2. Drone-vertising
2.15. Virale marketing
2.15.1. Nomineren + voorbeeld: ijswater over jezelf gooien #icebucketchallenge
7.1.2. Cloud software
7.1.2.1. Twinfield

Het boek bevat inmiddels meer dan 225+ pagina's. Dit boek is op de volgende locatie in te zien, te lezen en te downloaden: www.jordanvanbergen.nl/fondsenwerving-20/online-boek/

Spelfouten of grammatica fouten gevonden in het boek? Meld het via info@jordanvanbergen.nl. Dit boek wordt tussen de bedrijven door geschreven en het kan dus voorkomen dat er nog spel- en grammatica fouten in zitten.
 
 
4. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis:
Profile image

ow.ly/ALq9n Kellie Liket, onderzoeker Erasmus Universiteit: "IJsdouche voor donateurs: er zijn nuttigere goede doelen dan ALS"
Profile image

NOS: ow.ly/AIElq "Oorlog en hulp gaan lastig samen" Het Rode Kruis luidt de noodklok.
Profile image

"We werken van vroeg tot laat om ALS-donaties te verwerken" Gebruik dan online doneren en geen SEPA machtigingen ;-) ow.ly/AJjLZ
Profile image

ow.ly/ABOee Ben van der Burg vraagt zich af of de tijd er weer komt dat we zelf doneren en niet omdat anderen ons aansporen?
Profile image

ow.ly/ApoZ6 Prinses Beatrix is de nieuwe beschermvrouwe van de Vereniging De Hollandsche Molen. Ze volgt haar zoon Friso op.

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl

 
 
5. GeefGratis moeilijk(er) bereikbaar in September
Stichting GeefGratis zal door diverse vakanties in september 2014 telefonisch niet en per e-mail minder goed bereikbaar zijn.
En wat als de servers plat gaan?
Mocht in deze periode iets met de webserver(s) van Stichting GeefGratis gebeuren dan geldt dat de gehele serveromgeving van GeefGratis inmiddels door een specialistisch bedrijf (Prolocation) beheerd wordt. GeefGratis, goede doelen en actievoerders zijn niet langer afhankelijk van de systeembeheer kennis van Jordan van Bergen als medewerker van GeefGratis. Uitvallen van de servers tijdens de vakantieperiode van GeefGratis hoort nu opgepakt te worden door de bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn zodat een en ander weer online zal komen zonder dat iemand van GeefGratis hier naar om hoeft te kijken.

E-mail?
Wij zijn minder goed dan normaal bereikbaar via e-mail en zullen er ook alles aan doen om iedere vraag zoals normaal te beantwoorden. We kunnen echter niet garanderen dat we iedere vraag binnen 24 uur kunnen beantwoorden. Dit laatste is afhankelijk van een werkende internet verbinding op de vakantiebestemming(en). Het kan dus voorkomen dat bepaalde vragen pas eind september 2014 beantwoord worden.
 
 
6. Hoe embedden we de donatiemodule op onze website?
Stichting GeefGratis heeft een pagina online staan op de website met voorbeeld html code hoe de donatiemodule, de actievoerders etc. op jullie eigen website te embedden.
Net zoals je YouTube video's kunt embedden kun je ook de donatiemodule van GeefGratis of een overzicht van de GeefSamen via Geef.nl actievoerders embedden op de eigen website.

De uitleg staat op de volgende pagina: www.geefgratis.nl/helpdesk/voorbeeld-code
 
 
Onze gratis te gebruiken diensten
GeefSamen via Geef.nl
»
Donatiemodule
»
Techsoup Nederland
»
Twinfield besparing
»
 
 
Nieuwsbrief abonnementsinformatie
Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
 
www.geef.nl - www.geefgratis.nl