Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk dan de online versie.
f f f t
Stichting GeefGratis Nieuwsbrief
13e jaargang nieuwsbrief GeefGratis | editie: week 31, augustus 2014

Beste ##goededoelnaam##,
 

Welkom bij de besloten GeefSamen via Geef.nl | Stichting GeefGratis nieuwsbrief aan 3.000+ goede doelen.
Inhoudsopgave

> Twinfield online boekhouden tegen gereduceerde prijzen per maand voor ANBI organisaties
> Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
> GeefSamen via Geef.nl LinkedIn groep
> GRATIS AANBOD: 10.000 mondkapjes
> GeefGratis en Schenkservice beëindigen samenwerking
> Sneak-preview: Nieuwe online responsive donatiemodule volgende week live!

> Oude nieuwsbrieven opvragen? KLIK HIER voor het online GeefGratis nieuwsbrieven archief

1. Twinfield online boekhouden tegen gereduceerde prijzen per maand voor ANBI organisaties

Stichting GeefGratis biedt samen met Twinfield aan ANBI organisaties in Nederland de mogelijkheid, aanzienlijk te besparen op de maandelijkse Twinfield abonnementstarieven.In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen draagt Twinfield bij door ANBI organisaties via Stichting GeefGratis een aanzienlijke korting op de Twinfield online boekhouden oplossing aan te bieden. Met Twinfield Online boekhouden bent u verzekerd van een veilige administratie. U heeft altijd en overal de mogelijkheid om uw financiële situatie te bekijken. Politieke en religieuze ANBI organisaties zijn uitgesloten van deelname.

Voor meer informatie over de nieuwe samenwerking tussen Stichting GeefGratis en Twinfield, klik hier.

Wilt u Twinfield voor uw administratie gaan gebruiken vul dan het aanvraagformulier in. U kunt alleen via het aanvraagformulier gebruikmaken van deze gereduceerde Twinfield tarieven (> 25% korting).

2. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld

Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis:

Profile image

ow.ly/zIgVu Twinfield tegen gereduceerde prijzen per maand voor #ANBI 's via samenwerking Stichting GeefGratis en #Twinfield
Profile image

ING geeft uitleg: Tot 1-2-2016 worden verkorte rekeningnr's van goede doelen naar IBAN omgezet via internetbankieren? ow.ly/zBBpA
Profile image

ow.ly/zz7UP Wat vinden jullie van dit bericht: Waarom de huidige #ontwikkelingshulp niet werkt
Profile image

ow.ly/zmjNQ Facebook laat “Naakt” voor het goede doel toe. Een Amerikaans roeiteam wordt/is niet aangepakt, ondanks naaktfoto’s.
Profile image

Er is een groep GeefSamen via Geef.nl op Linkedin aangemaakt. Deel ervaringen met andere goede doelen: lnkd.in/dQVscus
Profile image

ow.ly/zk8xL Aids Fonds - Verlies van onze geliefde collega’s vlucht #MH17 | Aids Fonds: naar een wereld zonder hiv en Aids.
Profile image

ow.ly/ziYyp Van Gaal en Manchester United #doneren anderhalf miljoen voor Spieren voor Spieren.

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


1.785 Followers
1.893 Tweets
1.377 Following

3. GeefSamen via Geef.nl LinkedIn groep

Stichting GeefGratis heeft een openbare GeefSamen via Geef.nl LinkedIn groep aangemaakt, zie hier.

De LinkedIn groep GeefSamen via Geef.nl is opgezet voor alle goede doelen en actievoerders op www.geef.nl of speciale geef.nl actieplatformen vanuit de 3.250+ aangesloten goede doelen in Nederland. Deel dus ervaringen over hoe GeefSamen via Geef.nl heeft bijgedragen aan de organisatie en deel tips met elkaar hoe GeefSamen via Geef.nl toe te passen binnen de fondsenwerving van jullie organisatie.


Voor meer informatie over de LinkedIn groep, klik hier.

4. GRATIS AANBOD: 10.000 mondkapjes

Omron Europe B.V. heeft 10.000 mondkapjes in overschot en wil deze graag doneren aan een goed doel.

Omschrijving: 10.000 mondkapjes in doosjes van 20 stuks, gefabriceerd op april 2010 en geldig tot april 2015. Zie onderstaande foto:


Hoe moet een en ander opgehaald worden?
Graag ophalen bij Omron Europe B.V., Zilverenberg 6, 5234GM 's-Hertogenbosch. Graag eerst een afspraak maken. Hoe? Zie hieronder.

Hoe kan men in contact komen?
Graag contact opnemen met Veronica Knapp, van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur. Tel. 073 6481899 of e-mail: veronica.knapp@eu.omron.com

5. GeefGratis en Schenkservice beëindigen samenwerking

Stichting GeefGratis en Schenkservice hebben gezamenlijk besloten hun samenwerking te beëindigen per 5 oktober 2014.

GeefGratis is aan het kijken welke betaalvormen in de donatiemodule bijdragen aan de bij GeefGratis aangesloten goede doelen en die betaalvormen die procentueel weinig bijdragen zullen gedeactiveerd worden. De eerste betaalvorm die hierdoor uit de donatiemodule zal verdwijnen is Schenkservice. Sinds eind 2012 is er geen nieuwe transactie verwerkt via deze betaalvorm in de donatiemodule. Het heeft voor GeefGratis geen zin iets te ondersteunen waarbij er geen transacties verwerkt worden. Daarnaast zal de licentieovereenkomst voor het gebruik van het ANBI logo door de portal anbi.nl ingetrokken worden en stopt de samenwerking met anbi.nl. GeefGratis zal in het vervolg alleen nog samenwerken met organisaties die ook een bijdrage aan GeefGratis of de aangesloten goede doelen leveren.

Naast Schenkservice als betaalvorm zullen we ook kijken naar andere betaalvormen die weinig tot geen transacties per maand verwerken. Een volgende betaalvorm die we bekijken is het 0900 helpons telefoonnummer omdat hier minder dan 50 transacties per maand op dit moment over lopen. Mochten we stoppen met 0900 helpons als betaaloptie in de donatiemodule dan zullen we dit via onze nieuwsbrief bekend maken.

6. Sneak-preview: Nieuwe online responsive donatiemodule volgende week live!

We hebben de afgelopen tijd op de achtergrond hard gewerkt aan de nieuwe responsive donatiemodule die we aan alle goede doelen gratis in gebruik aanbieden en waarmee actievoerders op GeefSamen via Geef.nl donatiegelden voor jullie goede doel ophalen.

Doordat de donatiemodule geen stappenplan meer kent en alles in 1 scherm direct gekozen kan worden geldt dat iedere donateur vanuit 1 simpele stap direct bij het betaalplatform van de gekozen betaalmethode uitkomt. Daarnaast is de donatiemodule responsive en geldt dat hij er op alle apparaten goed uitziet en met touch zal werken. In de volgende nieuwsbrief meer informatie. Hier alvast een sneak-preview via YouTube:

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
Volg ons via: 
f   f   f   t