Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk dan de online versie.
f f f t
Stichting GeefGratis Nieuwsbrief
13e jaargang nieuwsbrief GeefGratis | editie: week 24, juni 2014

Beste ##goededoelnaam##,
 

Welkom bij de besloten GeefSamen via Geef.nl | Stichting GeefGratis nieuwsbrief aan 3.000+ goede doelen.
Inhoudsopgave

> Nieuwe Facebook Page lay-out | Hoe online doneren en de actievoerders hieraan toe te voegen
> Pinksteren voorbij.... hoe nu alle e-mail in je inbox snel en adequaat beantwoorden ?
> Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
> Oude nieuwsbrieven opvragen? KLIK HIER voor het online GeefGratis nieuwsbrieven archief

1. Facebook past lay-out van Facebook Page(s) aan

Facebook heeft de lay-out van Facebook pagina's (Pages) weer aangepast. Deze gaan per 13 juni voor alle Facebook pages live. In een korte video laten we zien hoe op de nieuwe lay-out het online doneren en een overzicht van de actievoerders op jullie facebook page toe te voegen.

Zie: https://www.youtube.com/watch?v=XhSrltWqqHM of druk op onderstaand plaatje:


P.S. je moet op Facebook aangemeld zijn als de moderator (beheerder) van jullie Facebook Page. Ben je dus geen beheerder van de Facebook Page van jullie goede doel dan zal bovenstaande dus NIET werken. Alleen beheerders van jullie Facebook Page pagina kunnen dit dus uitvoeren.

2. Pinksteren voorbij.... hoe nu alle e-mail in je inbox snel en adequaat beantwoorden?

In een korte video demonstreert Jordan hoe hij voor zijn werkzaamheden voor Stichting GeefGratis Fingertips gebruikt om e-mails te beantwooorden.

Fingertips
Fingertips is een windows programma dat op de volgende locatie (gratis / freeware) gedownload kan worden: http://www.getfingertips.com/.

Je kent het wel. Een volle inbox na een lang(er) weekend zoals de dinsdag na pinksteren of na een vakantie. Hoe krijg je deze e-mails allemaal snel, vakkundig en binnen de regels van je organisatie beantwoord zodat je weer verder kunt met het werk wat op je ligt te wachten. In de onderstaande YouTube video laat Jordan zijn hoe hij dagelijks 1.000+ e-mails weet te beantwoorden door gebruik te maken van afkortingen bij het beantwoorden van standaard vragen en waarmee alle e-mail gericht aan GeefGratis binnen 1 tot 2 uur per dag beantwoord kan worden. 70% van alle e-mail kan zo beantwoord worden. De overige 30% heeft een uniek antwoord nodig.

Zie: https://www.youtube.com/watch?v=v1O2jhA9AnY of druk op onderstaand plaatje:


P.S. Jordan verwerkt geen 1.000+ e-mails per dag. Dat zijn er "maar" zo'n 100. De overige 900+ e-mails zijn signalering e-mails van diverse systemen. Daarnaast wordt er bij GeefGratis buiten echte vakanties gewoon doorgewerkt en geldt dat alle e-mail binnen 24 uur beantwoord wordt. Dus ook tijdens een pinksterweekend. Ben je geholpen met deze video geef dan een reactie op YouTube onder de video ;-)

3. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld

Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis:

Profile image

ow.ly/xvFad Loterijen doneren miljoenen aan sport voor minder afdracht aan goede doelen. Wat is hier nu positief aan?
Profile image

ow.ly/xwcSo Partij voor de Saamhorigheid vindt de regelgeving rondom goede doelen niet kloppen en wil daar verandering in brengen
Profile image

ow.ly/xE5kI Hoe de overheid het weet om te draaien: Goede doelen "onder vuur". Gewoon een #bezuinigingsmaatregel wat mij betreft
Profile image

ow.ly/xKEU9 Hopelijk krijgen we geen bonus cultuur in de goede doelen wereld: Basis uurloon dat aangevuld wordt met bonussen.
Profile image

Uitleg nieuwe lay-out Facebook Page en hoe Online Doneren toe te voegen: youtu.be/XhSrltWqqHM voor aangesloten goede doelen bij GeefGratis

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


1.743 Followers
1.808 Tweets
1.325 Following

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
Volg ons via: 
f   f   f   t