Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk dan de online versie.
f f f t
Stichting GeefGratis Nieuwsbrief
13e jaargang nieuwsbrief GeefGratis | editie: week 21, mei 2014

Beste ##goededoelnaam##,
 

Welkom bij de besloten GeefSamen via Geef.nl | Stichting GeefGratis nieuwsbrief aan 3.000+ goede doelen.
Inhoudsopgave

> Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl: 7 jarige Puk haalt € 1.000+ op in 13 dagen
> GRATIS AANBOD: 42 gebruikte bureautafels
> GRATIS AANBOD: kleding/boeken
> Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
> Bitdefender nieuwe donatiepartner van Techsoup Nederland
> Oude nieuwsbrieven opvragen? KLIK HIER voor het online GeefGratis nieuwsbrieven archief

1. Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl: 7 jarige Puk haalt € 1.500+ op in 16 dagen

Zoals aangegeven zullen we in 2014 via de nieuwsbrief voorbeelden geven van goedlopende acties op GeefSamen via Geef.nl. In deze nieuwsbrief het voorbeeld van de 7 jarige Puk.


Puk geeft zelf aan waarom ze in actie is gekomen op GeefSamen via Geef.nl voor het goede doel Haarwensen: Hallo, ik ben Puk van Daalen en ik ben 7 jaar. Ik ben erg blij met mijn mooie lange haren, maar ik weet, dat als ik ze afknip het snel weer aangroeit. Daarom wil ik 25 cm van mijn haar doneren aan de stichting Haarwensen. Zij maken er dan een pruik van voor kinderen, die door ziekte kaal zijn geworden. Het maken van zo'n pruik en het onderhoud kost EUR 1500,-. De kinderen krijgen de pruik dan helemaal gratis. Dat is toch hartstikke mooi! Mijn eerste doelstelling is om EUR 1500,- op te halen voor 1 pruik, maar mocht dat snel gaan, is het natuurlijk alleen maar mooier als het bedrag nog veel hoger wordt en er dus meer kindjes blij gemaakt kunnen worden! Alvast heel erg bedankt voor uw donatie!!!

Met dit voorbeeld willen we duidelijk willen maken dat ook die organisaties die (nog) minder bekend zijn behoorlijke bedragen kunnen ophalen door het toepassen van GeefSamen via geef.nl. Mobiliseer je achterban en laat ze op GeefSamen via Geef.nl in actie komen voor jullie goede doel!

2. GRATIS AANBOD: 42 gebruikte bureautafels

BLAST RADIUS heeft ca. 42 gebruikte bureautafels in overschot en zouden deze graag willen doneren aan een goed doel.

Omschrijving:
Kleur – wit met RVS poten.
Afmeting – L 160cm x B 80cm x H 76cm.
Op een aantal tafels is aan de onderkant een stekkerdoos bevestigd – handig als computertafel te dienen.


Hoe moet een en ander opgehaald worden?
De goederen bevinden zich op een kantoorlocatie in het centrum van Amsterdam. Zelf en op eigen rekening ophalen tijdens kantooruren (tot ca. 19:00 uur), op het Max Euweplein te Amsterdam, 3e etage (lift aanwezig). Poten zijn ingeklapt en klaar voor transport. Let op: gelimiteerde parkeermogelijkheden dus ophaalafspraak in vooraf overleg.

Graag vernemen wij of u interesse heeft in de donatie van BLAST RADIUS.
Hoe kan men in contact komen?
Telefonisch: 020-5795202 (vraag naar Anna), of per email: anna.john@blastradius.com

3. GRATIS AANBOD: kleding/boeken

Chelsea de Jonge heeft spullen over die niet meer gebruikt worden. Het gaat om een xl zak vol met kleding en een paar sloffen, een klein zakje met boeken.

Die goede doelen die geïnteresseerd zijn kunnen met Chelsea in contact komen kan via het volgende e-mailadres: chelseadejonge@live.nl. Het kan alleen worden opgehaald bij Chelsea thuis. Chelsea bepaalt zelf op basis van de reacties naar welk goed doel de spullen gaan.

4. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld

Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis:

Profile image

Goed onze standpunten kunnen verwoorden #ANBI hoger beroep. Blij dat het gerechtshof heeft bevestigd dat we met een 0 - 0 stand begonnen.
Profile image

eveline4life: Ladies in filantropie lunch bij van lanschot oa over koppelen anbi status aan nieuw keurmerk. Basis vormt publiek wantrouwen in goede doelen
Profile image

@eveline4life Koppeling keurmerk aan #ANBI status glad ijs waarop de overheid/belastingdienst zich wellicht gaat begeven?
Profile image

ow.ly/x3YQB oprichter Alpe d’HuZes correct betaald. „Hij is betaald zoals hij betaald had moeten worden”, zegt voorlichter #KWF
Profile image

ow.ly/wS42F Hopelijk hebben we dadelijk niet iedere dag iemand voor de deur staan. Blij dat ik een #goededoelensticker heb ;-)
Profile image

ow.ly/wUwgm Blog van Dame-Blanche: Worden jullie ook achtervolgd door die zogenaamde Goede Doelen ? ow.ly/wUwnW
Profile image

Pieter van den Hoogenband is nieuwe hoofdambassadeur van #SpierenvSpieren. #PvdHoogenband #LouisvGaal sportzaken.pro/acties-en-goed…

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


1.722 Followers
1.785 Tweets
1.530 Following

5. Bitdefender nieuwe donatiepartner van Techsoup Nederland

Bitdefender, leverancier van software voor de beveiliging van uw IT is toegevoegd als donatiepartner binnen het soft- en hardware donatieprogramma Techsoup Nederland.

Het Bitdefender donatieprogramma van Techsoup biedt antivirus en beveiligingssoftware aan erkende stichtingen en verenigingen in Nederland. Bitdefender software verbetert de beveiliging van geconnecteerde Windows en Mac computers en Windows servers.Regels en voorwaarden
Bitdefender donaties staan ter beschikking van organisaties ongeacht de hoogte van hun jaarlijks operationeel budget. Als ze hiervoor in aanmerking komt kan een organisatie zo veel donaties aanvragen als nodig.

Raadpleeg de Bitdefender Programme Guidelines pagina om na te gaan of uw organisatie in aanmerking komt voor dit programma.

Ontdek de lijst van Bitdefender producten beschikbaar in het donatieprogramma.

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
Volg ons via: 
f   f   f   t