Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk dan de online versie.
f f f t
Stichting GeefGratis Nieuwsbrief
13e jaargang nieuwsbrief GeefGratis | editie: week 18, mei 2014

Beste ##goededoelnaam##,
 

Welkom bij de besloten GeefSamen via Geef.nl | Stichting GeefGratis nieuwsbrief aan 3.000+ goede doelen.
Inhoudsopgave

> Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl: Evangelische Hogeschool
> Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
> Verbeteringen/aanpassing aan de GeefGratis diensten
> GeefGratis moeilijker bereikbaar in Mei
> Bitdefender nieuwe donatiepartner van Techsoup Nederland
> Oude nieuwsbrieven opvragen? KLIK HIER voor het online GeefGratis nieuwsbrieven archief

1. Mooi voorbeeld GeefSamen via Geef.nl: Evangelische Hogeschool

Zoals aangegeven zullen we in 2014 via de nieuwsbrief voorbeelden geven van goedlopende acties op GeefSamen via Geef.nl opgestart door aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. In deze nieuwsbrief het voorbeeld van de Evangelische Hogeschool.Zie een overzicht van acties voor de Evangelische Hogeschool sinds april 2014 gestart: www.geef.nl/doel/evangelische-hogeschool/acties. In korte tijd is 10.000+ euro opgehaald met deze acties. Voor een minder bekende organisatie als de Evangelische Hogeschool laat deze organisatie direct zien wat de mogelijkheden van GeefSamen via Geef.nl voor aangesloten goede doelen bij GeefGratis zijn.

Met dit voorbeeld willen we duidelijk willen maken dat ook die organisaties die minder bekend zijn behoorlijke bedragen kunnen ophalen door het toepassen van GeefSamen via geef.nl. Mobiliseer je achterban en laat ze op GeefSamen via Geef.nl in actie komen voor jullie goede doel!

2. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld

Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis:

Profile image

ow.ly/wh1Ic Steven van Eijk van #SBF: Nederland moet hub voor goede doelen worden. Het slaat door wellicht: #handelsmissies ?
Profile image

ow.ly/wcOS0 Daar gaan we weer: Betalingssysteem iDeal kampt met storing. Het is niet bekend wat de oorzaak is. Lijkt me stug ;-)
Profile image

Wat vinden jullie van dit soort berichten: ow.ly/w9izu 'goede doelen als geldmachines'?
Profile image

ow.ly/w9g5x Bijval voor datgene wat ik al jaren aangeef: ‘Goede doelen moeten zien los te komen van subsidies’ @KlaasBroekhuize
Profile image

Ik sta zo blijkt op 91 in de Filanthropiums "Hot Hundred". Top 100 invloedrijkste personen filantropisch Nederland. pic.twitter.com/fUenOrBlt7

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


1.722 Followers
1.785 Tweets
1.530 Following

3. Verbeteringen doorgevoerd op de GeefGratis diensten

In de afgelopen maand hebben we weer verbeteringen en aanpassingen in onze diensten doorgevoerd. Hieronder een kort overzicht naast de standaard verbeteringen in veiligheid/snelheid.
  • De responsive Geefpagina's op GeefSamen via Geef.nl verbeterd zodat alle mogelijke betaalvormen aangeboden wordt waarbij dit werkt vanaf IE9+ en andere browsers;
  • Een mooiere weergave van teamacties op de responsive pagina's gemaakt, zie voorbeeld: www.geef.nl/actie/hoger-up-4-down;
  • CMS button toegankelijk gemaakt voor moderators op de nieuwe responsive pagina's

4. GeefGratis moeilijker bereikbaar in Mei

Stichting GeefGratis zal door diverse vakanties in mei 2014 telefonisch niet en per e-mail minder goed bereikbaar zijn.

En wat als de servers plat gaan?
Mocht in deze periode iets met de webserver(s) van Stichting GeefGratis gebeuren dan geldt dat de gehele serveromgeving van GeefGratis inmiddels door een specialistisch bedrijf (Prolocation) beheerd wordt. GeefGratis, goede doelen en actievoerders zijn niet langer afhankelijk van de systeembeheer kennis van Jordan van Bergen als medewerker van GeefGratis. Uitvallen van de servers tijdens de vakantieperiode van GeefGratis hoort nu opgepakt te worden door het bedrijf dat hierin gespecialiseerd is zodat een en ander weer online zal komen zonder dat iemand van GeefGratis hier naar om hoeft te kijken.

E-mail?
Wij zijn minder goed dan normaal bereikbaar via e-mail en zullen er ook alles aan doen om iedere vraag zoals normaal te beantwoorden. We kunnen echter niet garanderen dat we iedere vraag binnen 24 uur kunnen beantwoorden. Dit laatste is afhankelijk van een werkende internet verbinding op de vakantiebestemming(en). Het kan dus voorkomen dat bepaalde vragen pas midden mei beantwoord worden

5. Bitdefender nieuwe donatiepartner van Techsoup Nederland

Bitdefender, leverancier van software voor de beveiliging van uw IT is toegevoegd als donatiepartner binnen het soft- en hardware donatieprogramma Techsoup Nederland.

Het Bitdefender donatieprogramma van Techsoup biedt antivirus en beveiligingssoftware aan erkende stichtingen en verenigingen in Nederland. Bitdefender software verbetert de beveiliging van geconnecteerde Windows en Mac computers en Windows servers.Regels en voorwaarden
Bitdefender donaties staan ter beschikking van organisaties ongeacht de hoogte van hun jaarlijks operationeel budget. Als ze hiervoor in aanmerking komt kan een organisatie zo veel donaties aanvragen als nodig.

Raadpleeg de Bitdefender Programme Guidelines pagina om na te gaan of uw organisatie in aanmerking komt voor dit programma.

Ontdek de lijst van Bitdefender producten beschikbaar in het donatieprogramma.

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
Volg ons via: 
f   f   f   t