Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk dan de online versie.
f f f t
Stichting GeefGratis Nieuwsbrief
13e jaargang nieuwsbrief GeefGratis | editie: week 12, Maart 2014

Beste ##goededoelnaam##,
 

Welkom bij de besloten GeefGratis nieuwsbrief aan 3.000+ aangesloten goede doelen.
Inhoudsopgave

> SNEAK PREVIEW: mobiele lay-out GeefSamen via Geef.nl
> Interessant nieuws uit de goede doelen wereld
> Zelf bepalen waar de signalering e-mails m.b.t. donaties / facturen op binnen komen
> Oude nieuwsbrieven opvragen? KLIK HIER voor het online GeefGratis nieuwsbrieven archief

1. SNEAK PREVIEW: mobiele lay-out GeefSamen via Geef.nl

In 2014 zal GeefSamen via Geef.nl veranderen richting een responsive website lay-out zodat de website op alle apparaten (smartphone/tablet/desktop) er goed uit zal zien. De website werkte al gewoon op alle apparaten maar de lay-out zal verbeterd worden zodat deze beter past en beter omgaat met touch.

We hebben de eerste stappen gezet en zullen naar alle waarschijnlijkheid op 1 april de 1e pagina opleveren in de nieuwe geef.nl responsive lay-out.De pagina die live zal gaan op 1 april is de actiepagina van een actievoerder. Hier een kleine sneak preview hoe deze actiepagina er uit komt te zien:

2. Interessant nieuws uit de goede doelen wereld

Kort overzicht van het laatste nieuws uit de goede doelen wereld en tweets door of aan @GeefGratis:

Profile image

ow.ly/uPbTk Leuk bedachte campagne of niet? Steun #Unicef door je #iPhone eens even niet aan te raken
Profile image

Steun mijn actie Ik loop de Nijmeegse 4 Daagse voor dieren in nood voor DierenLot! http://www.geef.nl/actie/ik-loop… @geefsamen @radioveronica #dieren
Profile image

ow.ly/uOmvi Beetje overdreven? Google-miljardair haat goede doelen. Larry Page heeft niets met goede doelen volgens Das Kapital.
Profile image

ow.ly/usMlT Bisdom Utrecht misbruikt erfenis voor afhandelen klachten misbruik. Wat een foute boel is dit zeg!
Profile image

ow.ly/uslYi Eén op de zes Nederlanders wantrouwt goede doelen. Dat betekent dus dat > 83% nog steeds vertrouwen heeft. Mooi ;-)

Jordan van Bergen

@geefgratis

Tweets over de goede doelen wereld en de gratis te gebruiken diensten van GeefGratis + persoonlijke tweets directeur GeefGratis

http://www.geefgratis.nl


1.690 Followers
1.743 Tweets
1.601 Following

3. Zelf bepalen waar de signalering e-mails m.b.t. donaties / facturen op binnen komen

Stichting GeefGratis biedt via het CMS systeem sindskort de mogelijkheid zelf te bepalen op welke e-mailadressen de signalering met betrekking tot online donaties en facturen binnen moeten komen.

Je kunt als goed doel dus nu een alternatief e-mailadres opgeven waarop de singalering m.b.t. donaties en facturen binnen gaan komen. Dat is deze optie in het CMS:

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen! Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Verzendinformatie
Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##
Volg ons via: 
f   f   f   t