Stichting GeefGratis
  Bekijk hier de online versie van deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief GeefGratis | 12e jaargang nieuwsbrief GeefGratis | editie: week 9, 2012.
 
   
 
Beste ##goededoelnaam##,
Welkom bij de besloten nieuwsbrief aan 3.000+ aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis.
  1. Wereldwijd onderzoek naar technologische behoeften non-profits

  2. FluidSurveys: online enquête-tool binnen software donatieprogramma

  3. Laatste nieuws uit de goede doelen wereld

  4. Uw gegevens beheren? KLIK HIER! voor het CMS systeem
  5. GeefGratis Helpdesk, GeefGratis feedback, colofon en nieuwsbrief abonnementsinformatie
 
   
   
 

Volg GeefGratis:         

 

Volg TechSoup         

 
   
   
 

1. Wereldwijd onderzoek naar technologische behoeften non-profits

Rubriek: Enquête

Door: Jordan van Bergen, Sichting GeefGratis

Techsoup Nederland, lid van het TechSoup Global Network, wil een beter inzicht krijgen hoe uw organisatie naast traditionale technologie ook cloudgebaseerde technologie inzet, en wat in dit opzicht uw toekomstplannen zijn.Laat uw stem horen!
Dit is een unieke kans om te laten weten wat uw behoeften zijn. Neem deel aan deze enquête. 10 minuten volstaan om de vragenlijst te beantwoorden. De vragenlijst richt zich op eenieder die verantwoordelijk is voor het aanbevelen, het aankopen of het beheren van IT producten of diensten in een stichting of vereniging. Alle soorten IT beïnvloeders worden uitgenodigd om deel te nemen, van de toevallige IT'er tot de IT directeur. Techsoup Nederland is geïnteresseerd in opinies vanuit verschillende perspectieven, zelfs al hebt u niet het antwoord op alle vragen.

Door een beter begrip van de tools die u vandaag gebruikt en van uw toekomstplannen, kan Techsoup Nederland gerichter samenwerken met haar donor partners om zo hun leden uit te rusten met de meest adequate technologie.

De enquête wordt afgesloten op 23 maart. Mis deze kans niet om Techsoup Nederland in te lichten over uw IT-behoeften.Wat gebeurt er met de resultaten?
Rond juni zal Techsoup Nederland een witboek publiceren met een synthese van de antwoorden afkomstig van de non-profit organisaties uit de 38 deelnemende landen. Dit document zal organisaties zoals de uwe nuttige informatie leveren in het nemen van de juiste beslissingen rond IT. Op basis van de resultaten die uit de enquête naar voren komen zal u een inzicht verwerven in de wijze waarop uw collega-organisaties technologie inzetten, wat hun huidige behoeften zijn evenals hun vragen rond de overgang naar cloud technologie.

Indien u belangstelling hebt in het rapport met de conclusies van de enquête, vraagt Techsoup Nederland u uw e-mail adres op te geven aan het eind van de vragenlijst. Dit zal er voor zorgen dat Techsoup Nederland u het witboek kan toesturen wanneer het klaar is.
 
   
       
   
 

2. FluidSurveys: online enquête-tool binnen software donatieprogramma

Rubriek: TechSoup donatieprogramma

Door: Jordan van Bergen, Sichting GeefGratis

FluidSurveys biedt samen met TechSoup Nederland de online enquête-tool aan non-profitorganisaties en openbare bibliotheken aan. Organisaties kunnen FluidSurveys gebruiken om snel informele gegevens te verzamelen en te analyseren via online-enquêtes, formulieren of opiniepeilingen.

Een mooi voorbeeld hoe FluidSurveys ingezet kan worden staat in deze nieuwsbrief m.b.t. de Techsoup Nederland enquête. Deze tool kan uw goede doel dus ook inzetten om informatie te verzamelen.
Organisaties die in aanmerking komen, kunnen een donatie aanvragen van een éénjarig abonnement op de online- Pro versie van FluidSurveys. Zij kunnen dit abonnement jaarlijks verlengen, mits zij nog steeds in aanmerking komen.

Raadpleeg de instructiepagina om de criteria te bekijken die gelden voor dit programma.

Huidige en voormalige betalende FluidSurveys abonnees komen niet in aanmerking voor dit donatieprogramma.

Voor meer informatie over het donatieprogramma van TechSoup, zie www.techsoup.nl en voor meer informatie over FluidSurveys, zie: www.fluidsurveys.com/.

P.S.
Stichting GeefGratis zal zelf ook gebruik gaan maken van het FluidSurveys donatieprogramma via TechSoup en zal binnenkort haar eerste onderzoek onder aangesloten goede doelen via FluidSurveys versturen. Wij denken dat veel goede doelen vaak een enquête willen houden maar niet weten hoe dit technisch op te starten. FluidSurveys is een online cloud dienst die dit makkelijk maakt voor onder andere non-profit organisaties.
 
   
       
   
 

3. Laatste nieuws

Kort overzicht laatste nieuws uit de goede doelen wereld:
 
   
   
 

Volg GeefGratis:         

 

Volg TechSoup         

 
   
   
 

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen!
Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.


Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##

De GeefGratis nieuwsbrief wordt verstuurd via het Nieuwsbrieven Pakket van Procurios

Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##