Stichting GeefGratis
  Bekijk hier de online versie van deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief GeefGratis | 11e jaargang nieuwsbrief GeefGratis | editie: week 31, 2011.
 
   
 
Beste ##goededoelnaam##,
Deze week in de nieuwsbrief aan 2.500+ aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis:
 1. Goed nieuws! Updates voor het software donatieprogramma van Microsoft
 2. Gratis aanbod: diverse goederen
 3. Ieder goed doel een eigen crowdfunding actie platform voor 2012 via geef.nl
 4. Laatste nieuws uit de goede doelen wereld
 5. Uw gegevens beheren? KLIK HIER! voor het CMS systeem
 6. Helpdesk, colofon en nieuwsbrief abonnementsinformatie
 
   
   
 

Volg GeefGratis via Social Media:         

 
   
   
 

1. Goed nieuws! Updates voor het software donatieprogramma van Microsoft

Rubriek: donatieprogrammaWe zijn samen met Microsoft verheugd enkele belangrijke updates in het software donatieprogramma bekend te maken, waardoor het voor non-profit organisaties en openbare bibliotheken nog makkelijker is geworden de Microsoft producten te verkrijgen die ze nodig hebben én wanneer zij ze nodig hebben.

Sinds 27 juli 2011 hebben organisaties meer flexibiliteit gekregen in de keuze van het moment waarop ze software donaties van Microsoft aanvragen en in de producten die voor donatie in aanmerking komen. Om makkelijker de weg te vinden in het donatieprogramma, introduceren we het Microsoft Donation Center, waar organisaties die in aanmerking komen, op een eenvoudige manier hun Microsoft-aanvragen kunnen checken, nagaan voor welke waarde ze tot vandaag donaties hebben gekregen en meer.

Wat zijn voor uw organisatie de voordelen van het Microsoft software donatieprogramma Updates?
 • Vraag wat u nodig heeft wanneer u het nodig heeft: Uw organisatie kan nu Microsoft producten aanvragen zodra benodigd, niet slechts een keer per jaar. Daarnaast is er geen minimale vijf licenties vereiste meer, dus u kunt slechts een licentie aanvragen indien dat is wat u nodig heeft.

 • Verkrijg meer complete oplossingen: vanaf nu kunt u tot 10 verschillende Microsoft titels in elke cyclus van twee jaar aanvragen in plaats van 6, die u helpen om meer complete oplossingen te bouwen en u helpen bij het behalen van uw missie. En, met de toevoeging van Microsoft’s Get Genuine Windows producten, kunt u er zeker van zijn dat uw bestaande computers legitieme versies van Microsoft besturingssystemen draaien. Meer informatie over Get Genuine staat hier.

 • Gemakkelijk en gedetailleerd alle Microsoft donaties op een rijtje inzien: Om u bij het beheren van de Microsoft donaties te helpen, heeft TechSoup het Microsoft donatie dashboard ontwikkeld (toegankelijk via de « My requests » link naast de « Mijn account link», waar non-profits alle belangrijke details op één plek kunnen krijgen. Organisaties kunnen gemakkelijk volgen wat tot nu toe gedoneerd is, wat overblijft van hun software toewijzing, wanneer hun cyclus wordt gereset, en meer non-profit bronnen beschikbaar via Microsoft.

 • Bestaande Microsoftcyclus is teruggezet: als uw organisatie al deelneemt aan het software donatieprogramma van Microsoft, dan is uw cyclus teruggezet. Uw tweejarige cyclus begint opnieuw wanneer u uw eerste aanvraag plaatst vanaf 27 juli 2011. Orders geplaatst voor 27 juli 2011, tellen niet mee ten opzichte van uw nieuwe Microsoft-software donatie toewijzing.
U wilt meer informatie over de updates van het Microsoft Software Donation Program en wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Ga naar ons Overzicht van het Microsoft-donatieprogramma. Wij kijken er samen met Microsoft naar uit om u in te lichten over de updates en welke voordelen ze voor uw organisatie – en uiteindelijk voor de samenleving – kunnen hebben

Help ons om meer te doneren: Zeg het voort! Veel organisaties hebben geprofiteerd van de software donaties van Microsoft, maar er zijn er nog veel meer te bereiken! Help ons bij het verspreiden van deze informatie aan onze collega non-profit organisaties: zeg het voort!. Bekijk deze geweldige video (in het Engels) over de impact van Microsoft-software donaties en deel dit met uw netwerk. U kunt ons ook volgen op Twitter @techsoup_nl (TechSoup Nederland) en vindt ons op Facebook (TechSoup Nederland).

 
   
   
 

Volg GeefGratis via Social Media:         

 
   
   
 

2. Gratis aanbod: diverse goederen

Rubriek: ingezonden mededelingen

Door: Froukje Pennings, TASS technology solutions

TASS technology solutions is een detacheerder van software professionals in de regio Eindhoven. In verband met een recente huisstijl wijziging hebben wij diverse goederen over. Deze kunnen door een door onszelf geselecteerd doel GRATIS worden opgehaald in Eindhoven. Alle goederen zijn voorzien van ons (oude) logo.

Het betreft:
 • Servies > roomwit, koffie kopjes (Seseo formaat) en koffie mokken aantal:100+
 • Laptoptassen > kleur groen, Crumpler, aantal:50+
 • Schrijfmappen > kleur zwart, met rits, kan je een schrijfblok/ visitekaartjes ed. in doen aantal:+-25
 • Schrijfblokken > ongeveer 50 vel aantal:25+
 • Rugzakjes > Polyester aantal:+-30
 • Poloshirts > Blauw, maat XXL aantal:25
 • Trui lange mouw> blauw, diverse maten aantal:14
Bent u geïnteresseerd in een of meer van deze goederen neem dan contact op met:
Froukje Pennings, froukje.pennings@tass.nl of
Manoux Pijnenburg, manoux.pijnenburg@tass.nl

Nb:Sponsor/donatie aanvragen naar aanleiding van dit bovenstaand aanbod worden niet op prijs gesteld.

 
   
       
   
 

3. Ieder goed doel een eigen crowdfunding actie platform voor 2012 via geef.nl

Rubriek: crowdfunding

door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis

We gaven het in de vorige nieuwsbrief al aan. Het is een megaklus maar we gaan voor het einde van 2012 alle aangesloten goede doelen bij GeefGratis automatisch op een eigen actie domeinnaam een gratis crowdfunding actie platform geven. Je hoeft dus als goed doel NIETS te doen of te investeren om binnenkort een eigen actieplatform in de huisstijl online te krijgen.

Alle 3.000+ aangesloten goede doelen krijgen voor het einde van het jaar hun eigen actie platform op hun eigen domeinnaam met een de eigen huisstijl kleuren en logo die bij het desbetreffende goede doel past. Dit zal beschikbaar komen op geef.nl. Dat wordt de centrale website van GeefGratis waarop alle huidige website in onder gebracht zullen worden. Dus alle goede doelen samen op www.geef.nl (Nu nog GeefSamen) en ieder goed doel afzonderlijk op goededoel.geef.nl en indien gewenst op een eigen domeinnaam indien een goed doel zelf een domeinnaam en toegang tot de DNS heeft.

Dit ter info.... Dit is waar GeefGratis op de achtergrond de komende weken hard mee bezig is om van de grond te krijgen om zo ons 10 jarig jubileum kracht bij te zetten door ALLE goede doelen in Nederland toegang tot crowdfunding te geven zonder 1 enkele investering.
 
   
       
   
 

4. Laatste nieuws

Kort overzicht laatste nieuws uit de goede doelen wereld:
 
   
   
 

Volg GeefGratis via Social Media:         

 
   
   
 

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen!
Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.


Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##

De GeefGratis nieuwsbrief wordt verstuurd via het Nieuwsbrieven Pakket van Procurios

Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##