Stichting GeefGratis
  Bekijk hier de online versie van deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief GeefGratis | 10e jaargang nieuwsbrief GeefGratis | editie: week 25, 2011.
 
   
 
Beste ##goededoelnaam##,
Deze week in de nieuwsbrief aan 2.500+ aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis:
  1. FEEST! Stichting GeefGratis bestaat 10 JAAR:
    eventuele felicitaties via een tweet aan hashtag: #geefgratis10 a.u.b.
  2. Donatiemodule voor iPhone, Android, iPad etc.
  3. Eerste feedback/suggesties doorgegeven
  4. Laatste nieuws uit de goede doelen wereld
  5. Mening geven is verbeterd
  6. Uw gegevens beheren? KLIK HIER! voor het CMS systeem
  7. Helpdesk, colofon en nieuwsbrief abonnementsinformatie
 
   
   
           
   
   
 

1. Stichting GeefGratis is jarig!

Rubriek: jubileum http://www.geefgratis.nl/10jaar

Door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis


10 jaar geleden op woensdag 4 juli 2001 zaten we bij de notaris in Nijmegen en richtten we stichting GeefGratis op. En nu, 10 jaar later, kunnen we met trots terugkijken. 4 juli bestaan we dus 10 jaar!

Er is veel bereikt en we hebben alle aangesloten goede doelen daar altijd zo goed als mogelijk over geïnformeerd via onze nieuwsbrieven. Ook als het even tegen zat (denk aan het PayPal verhaal). Maar zoals wel vaker met tegenslagen, we zijn er sterker door geworden.

Uw felicitatie aan GeefGratis?

Dat kan en we zouden het zelfs leuk vinden om een persoonlijke felicitatie te krijgen. Tweet (via Twitter) een felicitatie met minimaal daarin de hashtag #geefgratis10. Deze tweets zullen dan automatisch verschijnen op onze speciale jubileum website http://www.geefgratis.nl/nc/10jaar/geefgratis10/.

Jubileum website

Voor deze speciale gelegenheid hebben we een jubileum website gebouwd waarop kort en krachtig na te lezen is wat we de afgelopen 10 jaar voor de goede doelen in Nederland gedaan en bereikt hebben. Surf snel naar onze speciale jubileum website http://www.geefgratis.nl/10jaar en bekijk ook wat collega's over Stichting GeefGratis te zeggen hebben.


Cadeau?

Geef in de felicitatie #geefgratis10 tweet aan wat uw organisatie aan de gratis te gebruiken internet diensten heeft gehad en maak kans op 1.000 euro voor jullie organisatie. De mooiste felicitatie zullen wij belonen met een donatie van 1.000 euro. De runner up zullen we verblijden met een donatie van 500 euro.

Anderen over GeefGratis

Op de jubileum website is ook te lezen wat mensen uit de goede doelen wereld over GeefGratis vinden. 1 voorbeeld:

"Dankzij de diensten van Geefgratis kan het Nationaal MS Fonds zonder zelf een grote investering te doen inspelen op de vele mogelijkheden die de online wereld biedt. Mogelijkheden die direct weer leiden tot inkomsten voor onze strijd tegen Multiple Sclerose. Geefgratis creëert een win win situatie waar ieder goed doel zijn voordeel mee kan doen. Daarnaast spelen ze ook in op de nieuwe ontwikkelingen die online spelen, zodat wij als organisatie de aansluiting blijven houden", Ronald Dekkers, Nationaal MS Fonds.

Wij horen ook graag uw mening over GeefGratis. Deze kan ingestuurd worden op ons e-mailadres info@geefgratis.nl. Er mag een fotootje meegestuurd worden om het nog persoonlijker te maken. Graag zelfs!

De toekomst?

Wij zijn bezig de organisatie steeds verder te professionaliseren en zitten daarnaast vol plannen voor de toekomst. In de volgende nieuwsbrief meer info hierover. Een tipje van de sluier: ieder aangesloten goede doel bij Stichting GeefGratis krijgt voor het einde van het jaar een volledig gratis te gebruiken online actie platform op basis van GeefSamen. Echter in de eigen huisstijl kleuren en met alleen de eigen actievoerders en donateurs. Het mooie hieraan is dat dit ook nog te koppelen zal zijn aan een eigen domeinnaam indien gewenst. De domeinnaam kosten zijn wel voor eigen rekening. Wij begeleiden via de helpdesk hoe dit in te regelen.

Op naar de volgende 10 jaar! Voor meer informatie: http://www.geefgratis.nl/10jaar
 
   
       
   
 

2. Donatiemodule voor iPhone, Android, iPad etc.

Rubriek: donatiemodule

Door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis

Dat Stichting GeefGratis niet stil zit blijkt wel uit de lancering van de donatiemodule voor mobiele smartphones en tablets zoals de iPhone, Android, iPad etc. Daarnaast werkt de in de vorige nieuwsbrief uitgelegde QR-code ook direct voor mobiele devices

Voor een demonstratie hoe de mobiele donatiemodule werkt op een iPad 2 en HTC Desire HD (Android 2.3.3) smartphone, zie: http://www.youtube.com/geefgratis#p/u/4/b7EEjwHoMzk of klik op het onderstaande plaatje voor de youtube video voor de demonstratie:

 
   
       
   
 

3. Eerste feedback/suggesties doorgegeven

Rubriek: klantenservice

Door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis

Sinds de vorige nieuwsbrief is het voor alle aangesloten goede doelen mogelijk feedback en suggesties aan Stichting GeefGratis te geven via het feedback & suggesties formulier binnen het CMS systeem

Het loopt nog niet storm maar 2 voorbeeld vragen hebben we inmiddels opgelost. Het mooie aan het verhaal is dat suggesties die door andere goede doelen met een PLUS gewaardeerd worden aangeven waar jullie als aangesloten goede doelen op zitten te wachten. Het is dus niet alleen een feedback formulier voor bugs maar vooral ook een suggestie formulier. Door het stemmen hierop door andere aangesloten goede doelen zullen de belangrijkste suggesties makkelijk duidelijk worden. Die suggesties die meer dan 50 reacties opleveren zal GeefGratis direct bekijken op haalbaarheid en in de broncode van de websites gaan toevoegen.

Ga naar het CMS systeem van GeefGratis, log in en geef uw feedback/suggestie door: https://www.allegoededoelen.nl/cms (keuze rechtsonder in het scherm). 
   
       
   
 

4. Laatste nieuws

Kort overzicht laatste nieuws uit de goede doelen wereld:
 
   
       
   
 

5. Mening geven is verbeterd

Rubriek: allegoededoelen.nl

Door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis

In de afgelopen maand hebben wij de mening en cijfer geven module op www.allegoededoelen.nl sterk verbeterd. Iedereen kan in het vervolg nog maar 1x per ip-adres of e-mail per goede doel een cijfer of mening geven

Zodra men een cijfer of mening geeft over uw goede doel en men bevestigt dit door in een bevestigingsmail op een link te klikken dan krijgt uw goede doel in het vervolg direct te horen wat dit cijfer was of welke mening men heeft achtergelaten op de website. Daarnaast tonen we vanaf nu de datum waarop een mening is gegeven. Inmiddels zitten er meer dan 500+ meningen in de database over verschillende goede doelen. Door de verbetering wordt misbruik een stuk moeilijker gemaakt en gaat de kwaliteit hiermee omhoog. Als goed doel kun je op de eigen mening pagina op dit moment ook nog maar 1x reageren per ip-adres en e-mailadres maar we gaan kijken of we deze beperking bij een volgende versie kunnen laten vallen zodat je als goede doel altijd kunt reageren op een mening van iemand.

 
   
       
   
 

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen!
Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.


Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##

De GeefGratis nieuwsbrief wordt verstuurd via het Nieuwsbrieven Pakket van Procurios

Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##