Stichting GeefGratis
  Bekijk hier de online versie van deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief GeefGratis | 10e jaargang nieuwsbrief GeefGratis | editie: week 19, 2011.
 
   
 
Beste ##goededoelnaam##,
Deze week in de nieuwsbrief aan 2.500+ aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis:
 1. Alle GeefSamen actievoerders op de website van ##goededoelnaam## ?
  Het kan nu via de iframe GeefSamen integratie!
 2. GeefSamen op Facebook -> Dit kan ook met de fan page van jullie goede doel!
 3. Laatste nieuws uit de goede doelen wereld
 4. Eerste online webinar GeefGratis goed ontvangen -> 150 keer terug gekeken
 5. Uw gegevens beheren? KLIK HIER! voor het CMS systeem
 6. Helpdesk, colofon en nieuwsbrief abonnementsinformatie
 
   
   
           
   
   
 

1. Alle GeefSamen actievoerders op de website van ##goededoelnaam## ? Het kan nu via de iframe GeefSamen integratie!

Rubriek: actie platform

door: Jordan van Bergen, Stichting GeefGratis

Het is zover! Ieder goed doel kan nu op de EIGEN website de actievoerders op GeefSamen tonen en men kan direct vanaf de eigen website een actie opstarten voor ##goededoelnaam##.

Klik op onderstaand plaatje voor het voorbeeld van onze eigen actie t.b.v. GeefGratis op onze eigen website. Dit dient als voorbeeld:De kleuren die gebruikt worden in het iframe zijn in het CMS systeem in te stellen en worden ook voor de donatiemodule gebruikt. De kans is dus groot als in het verleden de kleuren al ingesteld zijn t.b.v. de donatiemodule de iframe ook direct de juiste kleurstelling voor de website van ##goededoelnaam## heeft. Hieronder nog een paar andere voorbeelden binnen onze website van andere goede doelen waarbij je dus een andere kleur ziet. Dit ziet er iets minder mooi uit maar je moet dit natuurlijk binnen de website van het goede doel zien:
 1. STOPhersentumoren.nl
 2. Vogelbescherming
 3. Metakids
 4. Stomaatje
 5. CliniClowns

Hoe?

Maak een pagina op je website die bijvoorbeeld heet [KOM IN ACTIE] en plaats in de broncode een stukje html. Dit ziet er als volgt uit:

<iframe src="http://www.geefsamen.nl/embed.php?doelid=##aansluitnummer##" width="700" height="650" frameborder="0" scrolling="auto" align ="left" name="myInlineFrame"></iframe><br /><br />

Kopieer dus het bovenstaande verhaal in de broncode van de eerder gemaakte pagina en ##goededoelnaam## heeft alle actievoerders op GeefSamen op haar website staan. Men kan nu direct vanaf de website aan 1 van de actievoerders (en dus jullie goede doel) doneren.

Toch te moeilijk?
Geinteresseerd geraakt en wilt u ook weten hoe dit in de website van ##goededoelnaam## te hangen op een KOM IN ACTIE pagina? Mail ons op info@geefgratis.nl. Geen in de e-mail het aansluitnummer van de organisatie door a.u.b. Dit is: ##aansluitnummer##

Webinar GeefSamen iframe integratie?

Wij horen graag van goede doelen of er interesse is om uit te leggen hoe het iframe in de website te hangen via een online webinar. We horen het graag.

De toekomst?

Er zit nog iets veel mooiers aan te komen maar dit is de eerste stap op integratie van GeefSamen binnen de eigen website. Voor het einde van het jaar hopen wij met iets nog mooiers te komen. Wij raden dus op dit moment niemand aan te investeren in een duur actieplatform omdat het dadelijk weleens helemaal gratis kan zijn ;-). Meer zeggen we niet.

P.S. Alle nieuwsbrieven van GeefGratis worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een link met een voorbeeld of alinea waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.
 
   
       
   
 

2. GeefSamen op Facebook -> Dit kan ook met de fan page van jullie goede doel

Rubriek: sociale netwerken

Door: Jordan van Bergen, Stichting GeefGratis

Wij willen met een mooi voorbeeld laten zien wat er allemaal met Facebook pages mogelijk is. GeefSamen heeft nu ook haar eigen page (pagina) op Facebook sinds 14 mei 2011. Ga naar: http://ow.ly/4U7IN en zie wat er op een page allemaal mogelijk is. Zoals iedereen kan zien kun je in je Facebook page ook een hele website hangen.

WORD FAN van GeefSamen op Facebook, ga naar: http://ow.ly/4U7IN en klik op VIND IK LEUK!.

Klik op onderstaand plaatje voor onze GeefSamen Facebook page. Dit dient als voorbeeld:Wij horen graag of er interesse is van goede doelen om datgene wat we nu op Facebook laten zien in een webinar uit te leggen zodat dit voor alle goede doelen mogelijk wordt. We horen het graag.
 
   
       
   
 

3. Laatste nieuws

Kort overzicht laatste nieuws uit de goede doelen wereld:
 
   
   
   
   
   
 

4. Eerste GRATIS Webinar GeefGratis 150 x terug gekeken

Rubriek: webinars

door: Jordan van Bergen, Stichting GeefGratis

Na onze vorige nieuwsbrief is ons online webinar maar liefst 150x terug gekeken. In de vorige nieuwsbrief hebben we uitgelegd dat onze eerste gratis online webinar over de online donatiemodule ging en hoe deze eenvoudig in te zetten op de websites en voor projecten en acties.

TERUGKIJKEN?

Klik op onderstaand plaatje om het webinar alsnog online terug te kijken (01:10:53):Het webinar ging over de fondsenwervende tools van Stichting GeefGratis en dan voornamelijk de online donatiemodule. In de praktijk is een demo van de donatiemodule gegeven en hoe de donatiemodule projectmatig of in een nieuwsbrief in te zetten zodat je als organisatie precies weet:
 1. Wie heeft er gedoneerd
 2. Hoeveel is er gedoneerd
 3. Voor welk project (optionee)
 4. Via welke weg? (website / nieuwsbrief / etc.)
 5. Via Social Media?
 6. Vragen van aanwezige deelnemers
 7. Etc.
Het webinar is gegeven door Jordan van Bergen van Stichting GeefGratis en duurt precies 1 uur en 10 minuten en is nu online terug te kijken, KLIK HIER.

P.S. Opmerking vanaf de kant van GeefGratis: dit was de eerste keer dat Stichting GeefGratis een webinar online heeft gegeven en zoals gewoonlijk gratis. Bij voldoende aandacht zullen we nog meer webinars online gaan geven. Wij horen graag van aangesloten goede doelen wat ze in een webinar uitgelegd zouden willen krijgen.
 
   
       
   
 

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen!
Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.


Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##

De GeefGratis nieuwsbrief wordt verstuurd via het Nieuwsbrieven Pakket van Procurios

Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##