Beste ##goededoelnaam##,
kunt u onderstaande nieuwsbrief om wat voor reden dan ook niet lezen, klik hier.GeefGratis nieuwsbrief
Nieuwsbrief aan meer dan 2.000+ aangesloten goede doelen. 10e jaargang. Editie: week 39, 2010.
       

Inhoudsopgave

  1. GeefSamen bereikt 390.000 euro grens
  2. Ontmoet mensen en organisaties die werken aan een betere wereld
  3. Laatste nieuws uit de goede doelen wereld
  4. Fondsenwerven & media workshops bij de NCRV
  5. Gratis boek!
  6. Uw gegevens beheren? KLIK HIER! voor het CMS systeem
  7. Helpdesk, colofon en nieuwsbrief abonnementsinformatie

1. GeefSamen bereikt 390.000 euro grens

Rubriek: GeefSamen

door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis

GeefSamen heeft de 390.000 euro grens bereikt en meer en meer goede doelen hebben door hoe succesvol fondsenwerven via internet en (online) actie voeren toe te passen.

De movember actie t.b.v. het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis legt de organisatie geen windeieren. Alleen via GeefSamen is er inmiddels meer dan € 35.000,- opgehaald. Zie hier een overzicht van de movember acties: http://www.geefsamen.nl/doelkijk.php?doelId=3378&mode=acties. Bedenk zelf een creatieve actie en benader de achterban om in actie te komen via GeefSamen of koppel je organisatie aan een evenement en roep de mensen die aan een evenement mee doen (avondvierdaags, marathon, etc.) op een actie via GeefSamen t.b.v. jullie organisatie op te starten.

2. Ontmoet mensen en organisaties die werken aan een betere wereld

Rubriek: evenementen

door: Michel Groenenstijn, Be-More

Op 27 november is er weer een UZ! UZ is hét evenement dat mensen en organisaties die zich willen inzetten voor een betere wereld bij elkaar brengt.Ben je op zoek naar vrijwilligers? Heb je een idee waar je samen over wilt brainstormen? Interesse in een workshop fondsenwerven? Op zoek naar contacten met andere organisaties?

UZ is voor iedereen: van kleine particuliere goede doelen tot grote organisaties, van vrijwilligers tot bedrijven. Je kan tijdens UZ een vraag stellen, een workshop houden of deelnemen aan één van de vele sessies die worden georganiseerd.

We zien je graag op 27 november bij Seats2Meet in Utrecht! Aanmelden en meer informatie? Ga naar www.jijbent.uz!

3. Laatste nieuws


Kort overzicht laatste nieuws uit de goede doelen wereld:

4. Fondsenwerven & media workshops bij de NCRV

Rubriek: ingezonden mededeling

door: David Berg

Als fondsenwervers heb je tegenwoordig een enorme keuze uit diverse technieken, platforms om uw doelgroepen mee te bereiken. Om succesvol nieuwe relaties/klanten te werven is uw verhaal en uw passie erg belangrijk.

Dat kunt u met behulp van een verhaal, nieuwsbericht vertellen, maar een video of reportage vertelt meer dan 1000 woorden en laat alle relaties en kijkers direct uw passie ervaren. In samenwerking met Mambapoint.tv organiseert Online Fundraising een workshop over hoe u een goede reportage/ filmpje maakt en hoe u daar vervolgens fondsen mee kan werven. U kunt zich aanmelden een fondsenwerving & media workshops voor maar 15 euro op 23, 30 november en 7 december.

Mambapoint.tv kan ook voor elk goede doel een reportage op maat maken, gemaakt door een professioneel team en inclusief een fondsenwervende campagne concept van Online Fundraising voor een optimale impact en resultaat.

Om u aan te melden voor de workshops en voor meer informatie over de reportages kunt u gaan naar http://www.formdesk.com/montagneservices/media

Africa, Today, Tomorrow en andere Today, Tomorrow campagnes.
In samenwerking en op initiatief van Online Fundraising worden er duurzame draagvlak en promotiecampagnes georganiseerd rondom Africa, Asia, Latin America en Europe. Eind november gaat Africa, Today, Tomorrow van start. Op donderdagmiddag 25 november is in het Afrikaanse restaurant Abysinnia de kick off event en gaan we vervolgens met z’n allen naar het Vondelpark en daarna gezellig eventueel samen eten.

Het is een gigantische social media campagne die de vele bijzondere projecten in Afrika laat zien. Iedereen die op wat voor manier dan ook iets te maken heeft met Afrika doet mee: grote NGO’s, maatschappelijk verantwoordde bedrijven en natuurlijk de vele media. En jij kan ook gratis meedoen met jouw project!

De projecten die de meeste van deze likes ophalen komen in aanmerking om uitgelicht te worden via verschillende media en kunnen fantastische prijzen winnen.

Het is ook mogelijk om partner in ruil voor een partnerbijdrage voor optimale bekendheid, resultaat, advies, en persoonlijke begeleiding. Als u daar meer over wilt weten, vul dan het formulier en kies de optie ‘wil graag op een andere manier bijdragen’.

Voor deelname en meer informatie kunt u gaan naar http://www.formdesk.com/montagneservices/africa en om direct naar de facebook pagina te gaan gaat u naar http://www.facebook.com/#!/pages/Africa-Today-Tomorrow/148459811864960

Het Online Fundraising programma & congres en het Online Fundraising Abonnement.
"U staat er niet meer alleen voor..." Het internet biedt voor alle goede doelen, groot en klein enorm veel kansen. Wij worden daarom ook vaak benaderd met allerlei vragen, en dat is een heel goed teken. Maar het geven van een antwoord is nog geen enkele garantie dat het ook tot leidt tot een fondsenwervend resultaat.

Om ervoor te zorgen dat alle goede doelen die geloven in de mogelijkheden van het internet ook daadwerkelijk daar fondsen mee werven, en succesvol mee aan de slag gaan bieden wij het Online Fundraising Abonnement en het Online Fundraising programma voor een intensieve begeleiding op maat.

U bent al abonnee voor € 24,50 (excl. btw) per maand (voor min. 3 maanden). U ontvangt dan online coaching, advies op maat, online coaching en elke drie maanden een gratis workshop op kantoor van Online Fundraising te Bussum. Dankzij deze begeleiding bent u verzekerd van een fondsenwervend succes.

U kunt ook deelnemen aan het Online Fundraising Programma en congres. U wordt dan intensief begeleid, u ontvangt een concept op maat en gedurende de periode 3 januari tot en met 8 februari (het Online Fundraising Congres) gaan we samen de fondsenwervende actie starten en tot een succes brengen. Abonnees ontvangen korting op deelname aan het programma.

Als u meer wilt weten of als u wilt deelnemen ga dan naar: http://www.formdesk.com/montagneservices/onlinefundraising.

5. Gratis boek voor iedere bezoeker van de vakdag fondsenwerving!

Rubriek: boeken

door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis

Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld geldt dat iedere bezoeker van de vakdag fondsenwerving een gratis exemplaar van het boek FONDSENWERVING 2.0 in gedrukte vorm van de hand van Jordan van Bergen krijgt.

Het boek is gedrukt en wordt volgende week uitgedeeld op de vakdag. Hieronder de eerste foto's van het boekwerk:
De gratis online versie van het boek is hier te vinden.

Helpdesk

Rubriek: veel gestelde vragen aan GeefGratis

Voor de GeefGratis helpdesk met antwoorden op veel gestelde vragen en uitleg van de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis zie: www.geefgatis.nl/helpdesk

Colofon

Stichting GeefGratis


Pinksterbloem 3
5411 TZ Zeeland (N.B.)

(E) info@geefgratis.nl

(I) www.geefgratis.nl
(I) www.allegoededoelen.nl
(I) www.goededoelenwereld.nl
(I) www.doneerbon.nl
(I) www.doneerwijzer.nl
(I) www.nationalehulpactie.nl

Stichting GeefGratis is bij KvK Oost-Brabant geregistreerd onder kvk-nr. 17137130.

Stichting Goededoel.nl


(I) www.goededoel.nl

Stichting Goededoel.nl is bij KvK Amsterdam geregistreerd onder kvk-nr. 34150641.

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen!
Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.


Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord (gegaan) met de algemene voorwaarden (tijdens registratie) die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief minimaal op het algemene e-mailadres van de organisatie. Afmelden op het algemen e-mailadres van de organisatie is dus niet mogelijk.

Gepersonaliseerd
Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: ##email##

De GeefGratis nieuwsbrief wordt verstuurd via het Nieuwsbrieven Pakket van Procurios

Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: ##aansluitnummer##


© 2010 Stichting GeefGratis.