Beste %Subscriber:CustomField1%,
kunt u onderstaande nieuwsbrief om wat voor reden dan ook niet lezen, klik hier.


GeefGratis nieuwsbrief
Nieuwsbrief aan meer dan 2.000+ aangesloten goede doelen. 10e jaargang. Editie: week 22, 2010.

       

  1. Nog 15 plaatsen voor 3e door GeefGratis gesponsorde workshop op 17 juni 2010


  2. Het Blackbaud State of the Not-for-profit Industry Onderzoek 2010


  3. Laatste nieuws uit de goede doelen wereld

  • Uw gegevens beheren? KLIK HIER! voor het CMS systeem
  • Colofon, Helpdesk en nieuwsbrief abonnementsinformatie

1. Nog 15 plaatsen voor 3e door GeefGratis gesponsorde workshop op 17 juni 2010 a.s.

Rubriek: workshops

door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis

Er zijn nog een 15 plaatsen beschikbaar voor de 3e workshop van David Berg over fondsenwerving 2.0 op 17 juni 2010 aanstaande. Hieronder instructies hoe bij de workshop aanwezig te zijn. Online Social Network Fundraising maakt een enorm groei door, in Amerika en Engeland is dit al jaren een van de meest succesvolle online fundraising instrumenten. Dat is ook logisch want praktisch elke betrokken donateur zal zijn vrienden en relaties, als die gelegenheid door het goede doel, wordt geboden, benaderen om hem of haar te steunen door geld in te zamelen via de online tools zoals www.geefsamen.nl.

Inschrijven voor de workshop op donderdag 17 juni 2010 doe je door online af te rekenen via de donatiemodule van GeefGratis. Er kan betaald worden via iDEAL of Creditcard. Andere betalingsmogelijkheden zijn er niet. Dit om de aanwezige goede doelen ook zover te krijgen zelf online te betalen (doneren) zodat we tijdens de workshop kunnen laten zien hoe dit bij GeefGratis is binnen gekomen. Ga dus ook niet op een andere manier betalen of het geld rechtstreeks overmaken omdat we dan niet het projectmatig betalen (doneren) kunnen laten zien tijdens de 3e workshop.

WORKSHOP FONDSENWERVING 2.0
Datum: donderdag 17 juni 2010
Tijdstip: van 18.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: stationsplein 2 te Woerden (Pand WWAV Marketing & Communications)
Voor een routebeschrijving, klik hier
Presentatie/leiding workshop: David Berg
Kosten: 25 euro (rest gesponsord door GeefGratis)

Betalen via iDEAL, KLIK HIER
Betalen via CreditCard, KLIK HIER

Hieronder een foto die genomen is tijdens de 2e workshop:Dit is overigens geen workshop van Stichting GeefGratis maar een direct door David Berg gegeven workshop. Stichting GeefGratis heeft de 1e workshop volledig gesponsord en hoopt door sponsoring van de andere 2 workshops, waaronder die van 17 juni, zoveel als mogelijk kennis over fondsenwerven 2.0 te delen en %Subscriber:CustomField1% zover te krijgen daadwerkelijk te beginnen met succesvol online fondsenwerven toe te passen.

Nadat de betaling via 1 van de bovenstaande donatiemodule links ontvangen is ontvang je een definitieve bevestiging.

P.S. In totaal kunnen 40 goede doelen de workshop bijwonen. Mocht de workshop vol zitten en uw betaling komt als 41ste goede doel binnen dan zullen we hiervan op de hoogte brengen en het geld terugstorten.

2. Het Blackbaud State of the Not-for-profit Industry Onderzoek 2010

Rubriek: onderzoek

Door: Edwin Schalk, Directeur RLC / Blackbaud

In wat een zeer uitzonderlijke periode van 18 maanden in de wereldmarkten is geweest, is er geen betere tijd dan nu om de prestaties van uw organisatie te meten - volgens uw eigen standaarden, in relatie met uw collega-organisaties, en voor het eerst met organisaties in verschillende continenten.

Het SONI-onderzoek 2010, ontworpen in samenwerking met de Resource Alliance, wordt uitgezet in vier continenten en in meer dan 10 landen, waardoor het inzicht verschaft in het effect dat de wereldwijde recessie en het herstel heeft gehad op non-profitorganisaties. Daarnaast verwacht Blackbaud dat het onderzoek interessante verschillen aan het licht brengt in de operatie, technologie en verantwoording. Blackbaud nodigt u uit om deel te nemen aan het jaarlijkse State of the Not-for-Profit Onderzoek om erachter te komen hoe uw organisatie presteert in vergelijking met uw collega-organisaties. Als dank voor uw deelname maakt u kans op een Dell laptop. Daarnaast ontvangt u, als u daar prijs op stelt, het rapport met de onderzoeksresultaten. Het onderzoek richt zich op een aantal kwesties die kritiek zijn voor hedendaagse non-profitorganisaties en is opgezet rondom vier thema's:
  1. Algemene operatie (inclusief personeel, budgetten en uitdagingen voor de organisatie)
  2. Fondsenwerving
  3. Technologie en internetgebruik
  4. Verantwoording en rentmeesterschap
Het onderzoek sluit op woensdag 30 juni. De resultaten worden bekend gemaakt en gepubliceerd tijdens IFC in oktober. Bij voorbaat hartelijk dank!

Ga naar het onderzoek

Edwin Schalk, Directeur RLC

Nota bene: Wij willen benadrukken dat dit onderzoek volledig anoniem wordt verwerkt en dat er strikte geheimhouding betracht zal worden met betrekking tot uw gegevens. Individuele reacties zijn hierdoor niet herkenbaar in de rapportage van dit onderzoek.

3. Laatste nieuws


Kort overzicht laatste nieuws uit de goede doelen wereld:

Colofon

Stichting GeefGratis


Pinksterbloem 3
5411 TZ Zeeland (N.B.)

(E) info@geefgratis.nl

(I) www.geefgratis.nl
(I) www.allegoededoelen.nl
(I) www.goededoelenwereld.nl
(I) www.doneerbon.nl
(I) www.doneerwijzer.nl
(I) www.nationalehulpactie.nl

Stichting GeefGratis is bij KvK Oost-Brabant geregistreerd onder kvk-nr. 17137130.

Stichting Goededoel.nl


(I) www.goededoel.nl

Stichting Goededoel.nl is bij KvK Amsterdam geregistreerd onder kvk-nr. 34150641.

Helpdesk

Voor de GeefGratis helpdesk zie: www.geefgatis.nl/helpdesk

Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen!
Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.


Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord met de algemene voorwaarden die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief op het algemene e-mailadres van de organisatie.

Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: %Subscriber:EmailAddress%
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: %Subscriber:CustomField4%