Beste %Subscriber:CustomField1%,
kunt u onderstaande nieuwsbrief om wat voor reden dan ook niet lezen, klik hier.


GeefGratis nieuwsbrief
Nieuwsbrief aan 1.972 aangesloten goede doelen
10e jaargang | editie: week 3, 2010 |

  1. GeefGratis doneert aan goede doelen die zich in januari voor Haïti inzetten


  2. Het Online Fundraising Congres dinsdag 16 februari


  3. Ontmoet mensen en organisaties die werken aan een betere wereld


  4. Laatste nieuws uit de goede doelen wereld

  5. Meer dan 100 volgers GeefGratis Tweets


  • Uw gegevens beheren? KLIK HIER! voor het CMS systeem
  • Colofon & nieuwsbrief abonnementsinformatie

1. GeefGratis doneert aan goede doelen die zich in januari voor Haïti inzetten

Rubriek: natuurrampen

door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis

Zoals iedereen weet is Haïti getroffen door een enorme natuurramp. Stichting GeefGratis heeft besloten een steentje bij te dragen aan het getroffen gebied in Haïti door te doneren aan aangesloten goede doelen die in januari 2010 geld inzamelen voor projecten in Haïti.

Alle online donaties aan aangesloten goede doelen:
- die gebruik maken van de donatiemodule van GeefGratis
- die geld ingezameld hebben voor een project in Haïti
- die ontvangen zijn in januari 2010

zal GeefGratis zonder commissie verwerken waardoor deze goede doelen de donaties 100% uitbetaald krijgen.

Die goede doelen die voor deze donatie vanuit GeefGratis in aanmerking willen komen moeten hiervoor wel een verzoek bij GeefGratis indienen.

In dit verzoek voor een bijdrage vanuit GeefGratis met betrekking tot Haïti moet minimaal aangegeven worden:

  • Voor welk project binnen het getroffen gebied van Haïti de donatie vanuit GeefGratis aangewenden wordt
  • Op welke manier men online actie heeft gevoerd via het inzetten van de donatiemodule van GeefGratis
Alle verzoeken moeten voor de uitbetaling van de donatiegelden op 3 februari 2010 via e-mail binnen zijn bij Stichting GeefGratis.

In de loop van het jaar zullen we daarnaast om verantwoording vragen wat er met de donatie precies in Haïti is gedaan en hiervan verslag doen in de nieuwsbrief van GeefGratis. Op deze manier hoopt stichting GeefGratis ook een steentje bij te dragen aan de wederopbouw van Haïti.


2. Het Online Fundraising Congres dinsdag 16 februari

Rubriek: congres

door: David Berg, Online Fundraising

Online Fundraising wordt steeds belangrijker, inmiddels is er al meer dan 8 miljoen euro online gegeven via de modules van geefgratis en fondsen.org. Met de komst van online social network fundraising kan elk goed doel nog meer van Online Fundraising resultaten verwachten. Online Fundraising biedt enorm veel mogelijkheden, is snel, meetbaar en zeer betaalbaar. Elk goed doel kan succesvol online fondsenwerven.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om jou te helpen succesvol fondsen te werven met het internet. Wij bieden 80 fondsenwervers/adviseurs de gelegenheid om aan dit interactief congres deel te nemen. Niet alleen wordt het programma mede samengesteld op basis van de wensen van de deelnemers, maar het congres moet ook direct bij te dragen aan de online fundraising acties van de deelnemers. Daarom zullen wij vooraf, tijdens en na afloop jou bijstaan.

Vooraf
Daarom worden alle internetactiviteiten van elke deelnemer vooraf geanalyseerd, de resultaten worden ruim van te voren opgestuurd samen met een kansrijk advies.

Tijdens
Tijdens het congres wordt tijdens de twee plenaire sessies en twee workshoprondes door ervaren deskundigen praktisch advies gegeven om succesvol online fondsen te werven.

Na
Elke deelnemer die een concreet actiepunt invult tijdens of kort na afloop, wordt online gecoacht om het te realiseren.

Na 6 maanden
De deelnemers die in 6 maanden tijd de grootste stijging van resultaten hebben laten zien en leuke acties hebben georganiseerd, worden genomineerd voor de Online Fundraising "Award" 2010.

De leden van linkedin Online Fundraising (inmiddels 199 leden) kunnen vervolgens stemmen. Zij bepalen de uiteindelijke winaaar. De winnaar wint oa. een Online Fundraising Coach abonnement van Online Fundraising twv 3200 euro voor een jaar, een online marketing campagne. De top 5 winnen relevante prijzen en een vermelding op diverse online netwerken, publieke media, en het vakblad fondsenwerving.

Deelnametarief congres
Voor dit interactieve congresprogramma betaal je maar € 125 (excl. btw).

Je kan je hier inschrijven voor het congres en eventueel ook met Paypal betalen (klik dan op 'inschrijven'): http://www.mindz.com/events/Online_Fundraising_Congres_1

Wij hopen dat je in 2010 veel fondsenwerven zult werven dankzij het internet en de vele,vele mogelijkheden van Online Fundraising.

Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een email aan David Berg van Online Fundraising. david@onlinefundraising.nl.

3. Ontmoet mensen en organisaties die werken aan een betere wereld

Rubriek: evenementen

door: Michel Groenenstijn, Be-More

Op 22 januari vindt in Utrecht UZ plaats, hét evenement om mensen en organisaties die werken aan een betere wereld te ontmoeten. Een leuke middag waar allerlei organisaties - van heel groot tot heel klein - workshops geven, hun verhaal vertellen en op zoek zijn naar hulp.Je kan hier terecht als je 'iets wil doen' maar nog niet precies weet wat. Je kan hier terecht als je een idee of plan hebt, en hulp of inspiratie zoekt. Je kan hier terecht als je als organisatie vrijwiligers zoekt, of een vraag hebt die je graag voorlegt aan mensen die willen meedenken.

UZ vindt plaats op 22 januari 2010 vanaf 14:00 in Utrecht, vlakbij het Centraal Station. UZ is gratis en voor iedereen toegankelijk. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, aanmelden is dus noodzakelijk. Join UZ op www.jijbent.uz!

4. Laatste nieuws


Kort overzicht laatste nieuws uit de goede doelen wereld:


5. Meer dan 100 volgers GeefGratis Tweets

Rubriek: internet

door: Jordan van Bergen, directeur Stichting GeefGratis

In korte tijd heeft GeefGratis al meer dan 100 volgers op de tweets via Twitter. Sindskort is het dus mogelijk het laaste nieuws over de goede doelen wereld door GeefGratis gebracht te volgen op Twitter.

Ga naar http://www.twitter.com/geefgratis en geef je op als volger van GeefGratis en abonneer je hiermee op het laatste nieuws over de goede doelen wereld gezien door de ogen van GeefGratis. Daarnaast zullen we op het moment dat we tegen iets aanlopen en wat interessant is dit ook direct bekend maken via http://www.twitter.com/geefgratis.

Colofon

Stichting GeefGratis


Pinksterbloem 3
5411 TZ Zeeland (N.B.)

(E) info@geefgratis.nl

(I) www.geefgratis.nl
(I) www.allegoededoelen.nl
(I) www.goededoelenwereld.nl
(I) www.doneerbon.nl
(I) www.doneerwijzer.nl
(I) www.nationalehulpactie.nl

Stichting GeefGratis is bij KvK Oost-Brabant geregistreerd onder kvk-nr. 17137130.

Stichting Goededoel.nl


(I) www.goededoel.nl

Stichting Goededoel.nl is bij KvK Amsterdam geregistreerd onder kvk-nr. 34150641.


Nieuwsbrief abonnementsinformatie

Zorg dat u de nieuwsbrief van Stichting GeefGratis blijft ontvangen!
Voeg info@geefgratis.nl toe aan uw toegestane afzenderslijst of adresboek.


Deze nieuwsbrief is bestemd voor aangesloten goede doelen bij Stichting GeefGratis. U krijgt deze e-mail omdat uw goede doel aangesloten is bij Stichting GeefGratis of omdat u partner van Stichting GeefGratis bent en aangegeven heeft de nieuwsbrief aan aangesloten goede doelen te willen ontvangen.

Algemene Voorwaarden
Ieder aangesloten goede doel is akkoord met de algemene voorwaarden die gelden bij Stichting GeefGratis en ontvangt daarom deze nieuwsbrief op het algemene e-mailadres van de organisatie.

Alle nieuwsbrieven worden gepersonaliseerd verstuurd. Dit betekent dat waar u de naam van uw organisatie leest een ander aangesloten goed doel hun naam leest. Mocht echter uw naam direct aangehaald worden in een stuk waarin wij negatief of kritisch reageren over een goed doel dan moet u er van uit gaan dat het daadwerkelijk over uw goede doel gaat. In alle andere vormen geldt dat ieder goed doel persoonlijk aangesproken wordt.

Deze e-mail is verstuurd aan het e-mailadres: %Subscriber:EmailAddress%
Uw aansluitnummer bij Stichting GeefGratis: %Subscriber:CustomField4%